Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κολασμένο» τσιφτετέλι μελαχρινών καλλονών που έβαλε «φωτιές» - Το βίντεο με τις 1.310.359 προβολές

Αναστατώνουν με τον χορό τους

23 Ιανουαρίου 2021 13:53
«Κολασμένο» τσιφτετέλι μελαχρινών καλλονών που έβαλε «φωτιές» - Το βίντεο με τις 1.310.359 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα «κολασμένο» τσιφτετέλι μας χάρισαν δύο μελαχρινές καλλονές, βάζοντας «φωτιές«, με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει 1.310.359 προβολές, ενώ τα σχόλια είναι άκρως κολακευτικά.

Λικνίζονται και διασκεδάζουν με την ψυχή τους σε εξωτερικό χώρο, αναστατώνοντας μας με τα καυτά τους μίνι φορέματα! Επίσης, «αλληθωρίσαμε» με το τσιφτετέλι δυο κοριτσιών τα οποία με το λίκνισμά τους αλλά και τα «καυτά» τους μίνι προκαλούν ταραχές.

Δείτε στο βίντεο το «κολασμένο» τσιφτετέλι τους:

Τσιφτετέλι κόλαση: 40αρα «γκρεμίζει» το μαγαζί (Video)

Μια 40αρα γυναίκα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι που χορεύει! Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η γυναίκα απολαμβάνει τον χορό της πάνω στην πίστα, ενώ μάλιστα καταχειροκροτείτε και από τον κόσμο.

Επίσης, φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Απολαύστε το τσιφτετέλι παρακάτω:

Νεαρή κοπέλα "γκρεμίζει" το διαδίκτυο με το τσιφτετέλι της

Μια γυναίκα που ξέρει να χορεύει τσιφτετέλι δεν έχει ανάγκη ούτε από πίστες, ούτε από τραπέζια ούτε από γαρύφαλλα. Αυτό ακριβώς μας απέδειξε αυτή η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα που δίνει ένα... ρεσιτάλ χορού στο σαλόνι του σπιτιού της.

Η κοπέλα κατάφερε μέσα σε μόλις 3 λεπτά και δείχνοντας τις απίστευτες χορευτικές τις ικανότητες να κάνει όλο το διαδίκτυο να παραληρεί, με αποτέλεσμα να μη μπορεί κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω της μιας και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι κάτι το μοναδικό.

Το βίντεο στο Youtube έχει 119.591 προβολές και μόλις το δείτε θα καταλάβετε και το λόγο. Ωστόσο, εκτός από το χορό της κοκκινομάλλας, δείτε εδώ το απόλυτο θηλυκό των 90s να "κολάζει" με το τσιφτετέλι της!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share