Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γάτα επιτέθηκε στη Λίτσα Πατέρα on air! (Video)

Χαμός στον αέρα του «Πρωινού»

18 Ιανουαρίου 2021 14:04
Γάτα επιτέθηκε στη Λίτσα Πατέρα on air! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Λίτσα Πατέρα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά αγκαλιά με τον γάτο της τον Μπρούνο. Ο Μπρούνο αποδείχθηκε άτακτος κατά τη διάρκεια της live σύνδεσης.

«Σας λέω καλημέρα εγώ και ο Μπρούνο», είπε η Λίτσα Πατέρα κρατώντας αγκαλιά τον Μπρούνο που δεν καταλαβαίνει από... τύπους και της άρπαξε το χέρι. Η Λίτσα Πατέρα απομάκρυνε γλυκά τον Μπρούνο.

Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα η Φαίη Σκορδά άρχισε να γελά. Στην πλάτη της αστρολόγου, ο γάτος λιγουρευόταν το χελωνάκι. Η Φαίη ειδοποίησε την Λίτσα Πατέρα και για να μη γίνει φονικό στον αέρα διέκοψε την εκπομπή και πέρασαν σε διαφημίσεις.

Στη συνέχεια η Λίτσα Πατέρα έκανε τις αστρολογικές της προβλέψεις στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπου προειδοποίησε ότι η νέα εβδομάδα αναμένεται να είναι «εκρηκτική» με εντάσεις και αναταράξεις κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για συγκεκριμένα ζώδια.

«Βόμβα» από τη Λίτσα Πατέρα: «Πιθανόν να βρεθεί φάρμακο για τον καρκίνο»! (Video)

Η γνωστή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα με μια πρόβλεψη που έκανε για πρώτη φορά δημοσίως είπε πως θα έχουμε θετικές εξελίξεις μέχρι τέλος του μήνα με τον καρκίνο.

Ειδικότερα, όπως είπε η Λίτσα Πατέρα το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 «στο τέλος του μήνα πιθανόν να βρεθεί φάρμακο για τον καρκίνο», με τον καλεσμένο στην εκπομπή Γιώργο Παπαδάκη να υπερθεματίζει λέγοντας πως «πω πω, αν γίνει αυτό θα είναι πολύ πιο σημαντικό και από τον κορονοϊό».

Εν συνεχεία η Λίτσα Πατέρα προχώρησε στην ανάλυση των ζωδίων για σήμερα και τις καθαρά αστρολογικές της προβλέψεις.

Δείτε το απόσπασμα από το 1.44 και μετά:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share