Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παλιό… ορθόδοξο τσιφτετέλι: Κορυφαίος τραγουδιστής κάνει όλο το πλατό… να χορεύει στους ρυθμούς του

Όλα έγιναν με μια φωνή να τους ενώνει!

15 Ιανουαρίου 2021 13:15
Παλιό… ορθόδοξο τσιφτετέλι: Κορυφαίος τραγουδιστής κάνει όλο το πλατό… να χορεύει στους ρυθμούς του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά… τηλεοπτικά τσιφτετέλια έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην χώρα μας κι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα… παλιού και ορθόδοξου χορού είναι εκείνο, όπου κορυφαίος τραγουδιστής κατάφερε να ξεσηκώσει όλο το πλατό.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, σαν φωνή παλιάς κοπής που ξέρει να συγκινεί τα πλήθη, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά, για να χορέψουν όλοι στους δικούς του ρυθμούς, σε ένα συλλεκτικό κομμάτι από την εκπομπή «Κοίτα τι έκανες» του Alpha.

Τσιφτετέλι... δια φωνής Μαργαρίτη

Αυτό που… έκανε ο τραγουδιστής, ήταν να κάνει άπαντες να έρθουν σε κορύφωση του γλεντιού, με τους καλεσμένους της εκπομπής να μην κρύβουν το κέφι τους και να χορεύουν μαζί, σε ένα κλασικό τσιφτετέλι… από τα παλιά, αν και τίποτα δε συγκρίνεται με το τσιφτετέλι που κοντεύει τις 50.000.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:

Το καυτό τσιφτετέλι που έκανε... αμαρτωλό τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Γιορτές χωρίς τσιφτετέλι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου γίνεται; Δε γίνεται! Μάλιστα, σε παλαιότερη εκπομπή, πανέμορφη Ελληνίδα είχε αναστατώσει τους πάντες με το χορό της.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Πλατανιώτη! Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που γνωρίσαμε μέσα από το Nomads, σε παλαιότερη εκπομπή, σηκώθηκε στην πίστα και τους ανέστησε όλους. Δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές που είχαν... μείνει άφωνοι με την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Στο τότε εορταστικό επεισόδιο το τσιφτετέλι που... τράνταξε το πλατό ήταν της Ευαγγελίας Πλατανιώτη. Η αθλήτρια της Συγχρονισμένης κολύμβησης χόρεψε το "Τραγούδι των γύφτων" και έκανε τον Θανάση Βισκαδουράκη να ζητήσει "Βοήθεια"!

Η πανέμορφη Ευαγγελία Πλατανιώτη σηκώθηκε και λικνίστηκε σε σέξι ρυθμούς αναστατώνοντας τους καλεσμένους της εκπομπής αλλά και τους τηλεθεατές.

Δείτε το αμαρτωλό τσιφτετέλι στο Athensmagazine.gr:

Τσιφτετέλι κόλαση: 40αρα «γκρεμίζει» το μαγαζί (Video)

Μια 40αρα γυναίκα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι που χορεύει! Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η γυναίκα απολαμβάνει τον χορό της πάνω στην πίστα, ενώ μάλιστα καταχειροκροτείτε και από τον κόσμο.

Απολαύστε το τσιφτετέλι παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share