Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αγοράκι συγκινείται με σκυλάκι που έχει χάσει το πόδι του και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει (Video)

Το τρυφερό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου

15 Ιανουαρίου 2021 11:56
Αγοράκι συγκινείται με σκυλάκι που έχει χάσει το πόδι του και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγοράκι: Αυτή είναι η τρυφερή στιγμή που ένα μικρό αγοράκι ξεσπά σε κλάματα γιατί βλέπει έναν σκύλο που έχει χάσει το ένα του πόδι. Όταν αυτό το μικρό αγόρι είδε ότι ο σκύλος του γείτονά του έχει χάσει το ένα του πόδι, στεναχωρήθηκε τόσο πολύ για το ζωάκι που έβαλε τα κλάματα.

O πιτσιρίκος άρχισε να κλαίει και δεν ήθελε να φύγει από το πλευρό του σκύλου. Καθόταν δίπλα του και τον χάιδευε τρυφερά. Όταν ο μπαμπάς του αγοριού το ρώτησε γιατί κλαίει, αυτό του απάντησε ότι στεναχωριέται γιατί ο σκύλος δεν έχει το ποδαράκι του.

Ο σκυλάκος, παρά το γεγονός ότι έχει μόνο τρία πόδια, χαίρει άκρας υγείας και όπως φαίνεται στο βίντεο είναι πολύ τρυφερός με το μικρό παιδί που δε σταματά να τον χαϊδεύει. Στο τέλος όταν το παιδάκι αποχαιρετά τον σκύλο, αυτός σηκώνεται στα δύο του πόδια και ο μικρούλης τον παίρνει μία τελευταία αγκαλιά πριν επιστρέψει σπίτι με τον μπαμπά του.

Διαβάστε και άλλη μια συγκινητική ιστορία όπου σκυλίτσα αρνείται να φύγει από τον τάφο δείτε τι είχε κρύψει μέσα.

Ηρωικός σκύλος θυσιάζει τη ζωή του και σώζει 10χρονο παιδί από πεινασμένο λύκο - Σοκάρει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από κάμερα ασφαλείας, ένας ηρωικός σκύλος θυσιάζει τη ζωή του και σώζει 10χρονο παιδί από πεινασμένο λύκο. Ενώ, σοκάρει η ιστορία ενός 6χρονου παιδιού όταν του είπαν ότι ο σκύλος του θα πεθάνει. Μόλις διαβάσετε τι τους απάντησε θα ανατριχιάσετε. Μια ιστορία που συγκλονίζει.

Συγκεκριμένα, ένα 10χρονο αγοράκι παίζει κρυφτό μέσα στη νύχτα. Τρέχει και κρύβεται στους χιονισμένους θάμνους, στο χωριό Σίντορ, μέχρι που ένας πεινασμένος λύκος κάνει την εμφάνισή του. Το άγριο σαρκοφάγο έχει κατέβει στην κατοικημένη περιοχή αναζητώντας τροφή. Ο λύκος φαίνεται να παραμονεύει και να πλησιάζει αργά-αργά το παιδί, μοιάζοντας να είναι έτοιμος να επιτεθεί ανά πάσα στιγμή.

Ο σκυλάκος στέκεται μπροστά στον τρομερό θηρευτή

Ώσπου από το σπίτι εκεί κοντά βγαίνει τρέχοντας ένας μικρός σκυλάκος και στέκεται μπροστά στον τρομερό θηρευτή. Η μάχη ανάμεσα στα δύο ζώα, τον λύκο και το σκύλο, είναι σύντομη. Ο μικρός σκυλάκος ράτσας Τζακ Ράσελ γρήγορα πέφτει νεκρός, αλλά το 10χρονο αγόρι βρίσκει έτσι τον χρόνο για να τρέξει και να σωθεί μέσα στο σπίτι.

«Πριν δυο χρόνια παλεύαμε με τις αρκούδες. Τώρα με τους λύκους. Δεν έχουν τίποτα να φάνε στο δάσος. Σαν να μην φτάνει αυτό, ανεύθυνοι επιχειρηματίες πετούν σκουπίδια στα όρια του δάσους με το χωριό, κάτι που ελκύει τα άγρια θηρία» διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με τη ρωσική ταμπλόιντ «Komsomolskaya Pravda».

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share