Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένας συνηθισμένος ακροβάτης του δρόμου - Ο άνθρωπος όμως είναι από άλλο πλανήτη (Video)

Θαυμάστε τον !

14 Ιανουαρίου 2021 17:46
Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένας συνηθισμένος ακροβάτης του δρόμου - Ο άνθρωπος όμως είναι από άλλο πλανήτη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακροβάτης: Αυτός είναι ο άνδρας που με μια μοναδική εμφάνιση στους δρόμους του Ταϊπέι, τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό! Το όνομά του είναι 胡啟志 Issac Wu και αυτή η παράσταση ονομάστηκε «Asian Vitruvian Man«.

Φαντάζεστε πόσο σκληρή προπόνηση και αυτοπειθαρχία χρειάζεται για να καταφέρει κάποιος κάτι ανάλογο; Συγχαρητήρια! Παράλληλα δείτε και ένα βίντεο που κόβει την ανάσα αφού Ρωσίδα ακροβάτης έπεσε από 7,5 μέτρα ύψος!

Ακροβάτης κόβει την ανάσα: Έχασε την ισορροπία του σε ύψος 1.000 μέτρων! (Video)

Αν τα ύψη σας κάνουν να νιώθετε άβολα, ίσως δεν θα πρέπει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο φαίνεται το πάθημα που παραλίγο να κοστίζει τη ζωή ενός ακροβάτη.

Ο λόγος για τον Espen Hatleskog από τη Νορβηγία, ο οποίος έχασε την ισορροπία του τη στιγμή που περπατούσε σε σκοινί και σε ύψους… 1.000 μέτρων. Βέβαια, το σκοινί ασφαλείας αποδείχθηκε ότι ήταν σωτήριο!

Nα σας θυμίσουμε κάτι επίσης Σοκαριστικό! Περπάτησε στο μακρύτερο ακροβατικό σκοινί του κόσμου (video)

Σοκ! Ο Αμερικανός ακροβάτης που θα μπορούσε να ανήκει… στους X-Men! (Video)

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω… μπορεί και να τρομάξετε. Ακροβάτης κόβει την ανάσα: Έχασε την ισορροπία του σε ύψος 1.000 μέτρων! (Video)

Είναι από την εκπομπή America’s Got Talent και δείχνει έναν Αμερικανό ακροβάτη, τον Troy James να κάνει εξωπραγματικά πράγματα!

Μήπως ανήκει στους… X-Men;;;

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share