Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μελαχρινές καλλονές χορεύουν τσιφτετέλι και αναστατώνουν το πλατό!

Άφησαν τους πάντες άφωνους!

12 Ιανουαρίου 2021 14:36
Μελαχρινές καλλονές χορεύουν τσιφτετέλι και αναστατώνουν το πλατό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πλατό της εκπομπής "Στην υγεία μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς. Αυτή τη φορά όμως, δυο γυναικάρες κόλασαν τους πάντες με το τσιφτετέλι τους.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κλαψινού και τη Νίκη Λάμη που σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και μοίρασαν "εγκεφαλικά"! Οι δύο γυναίκες, ντυμένες στα μαύρα και άκρως εκθαμβωτικές σηκώθηκαν να χορέψουν το γνωστό κομμάτι "η Λίλυ η σκανταλιάρα" και κανείς δεν περίμενε αυτό που θα γινόταν.

Τα κορίτσια με τα λικνίσματα τους κατάφεραν να.... "γκρεμίσουν" το πλατό αλλά και το διαδίκτυο μιας και το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 47.355 προβολές! Ωστόσο, εκτός από αυτόν το χορό, δείτε εδώ και το τσιφτετέλι μιας 40αρας που "γκρέμισε" το μαγαζί.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Τσιφτετέλι κορυφαίας αθλήτριας που έκανε το κοινό να παραληρεί

Η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές τόσο όσον αφορά τους καλεσμένους που έχουν φιλοξενηθεί, όσο και για τους χορούς που "έγραψαν ιστορία" -δείτε εδώ ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο-. Ένας τέτοιος χορός είναι και αυτό το τσιφτετέλι.

Ένα καυτό τσιφτετέλι χόρεψε γνωστή αθλήτρια της ενόργανης, της οποίας οι εμφανίσεις είναι πολύ σπάνιες. Ο λόγος για την Κλέλια Πανταζή. Τη νεαρή αθλήτρια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το τηλεοπτικό σόου χορού "Dancing with the stars" και από την πρώτη στιγμή μας είχε φανεί γλυκύτατη.

Το... άλλο της πρόσωπο, λοιπόν μας έδειξε αυτή τη φορά όταν στην πίστα βρισκόταν ο Αντύπας και έπειτα από παρότρυνση του παρουσιαστή σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι και μείναμε όλοι άφωνοι.

Δείτε τη:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share