Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το "υποδειγματικό" ζεϊμπέκικο γοητευτικού ηθοποιού που εντυπωσίασε τους πάντες

Μοναδικός! Θα εντυπωσιαστείτε!

11 Ιανουαρίου 2021 14:40
Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και λεβέντικος και όταν ένας άντρας ξέρει να χορεύει είναι σίγουρο πως θα τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Αυτό ακριβώς συνέβη, κι όταν ο γοητευτικός ηθοποιός σηκώθηκε να χορέψει.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Σταμούλη που όσες φορές κι αν τον δούμε να χορεύει δεν θα τον χορτάσουμε ποτέ. Όταν ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", χόρεψε ένα από τα πιο τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση και πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα. Ωστόσο, εκτός από αυτό το χορό, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού.

Δείτε το λεβέντικο χορό του:

Ζεϊμπέκικο: Η χορογραφία που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο

Δείτε μια απίστευτη χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο. Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με μία εξαιρετικά εντυπωσιακή χορογραφία που έχει κάνει θραύση. Απολαύστε την υπέροχη χορογραφία ζεϊμπέκικου από τον Χρίστο Σιακαλλή και την ομάδα του! Παράλληλα δείτε και το χειρότερο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση που θα κλάψετε από τα γέλια.

Ο χορός του 58χρονου που τρέλανε την Αννίτα Πάνια

Ένα μοναδικό - αυτοσχέδιο ζεϊμπέκικο χόρεψε ένας 58χρονος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, "Αννίτα Κοίτα", με αποτέλεσμα να την..."τρελάνει"!

Αφού μίλησε για την προσωπική του ζωή, ο 58χρονος σηκώθηκε και έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες, προσθέτοντας δικές του κινήσεις στον κλασικό αυτό χορό.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, εκτός από τις κωλοτούμπες, έκανε και πολλά άλλα μικρά κόλπα, κατά τη διάρκεια του χορού. Μάλιστα, δε μπορούσαν να τον χορτάσουν και του ζήτησαν να χορέψει και δεύτερη φορά, κάτι που έκανε. Εκτός από αυτόν το χορό, δείτε εδώ ένα μάγκικο ζεϊμπέκικο από άλλη εποχή.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share