Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το αισθησιακό τσιφτετέλι κορυφαίας αθλήτριας που έκανε το κοινό να παραληρεί

"Τρέλανε" τους πάντες!

10 Ιανουαρίου 2021 15:50
Το αισθησιακό τσιφτετέλι κορυφαίας αθλήτριας που έκανε το κοινό να παραληρεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές τόσο όσον αφορά τους καλεσμένους που έχουν φιλοξενηθεί, όσο και για τους χορούς που "έγραψαν ιστορία" -δείτε εδώ ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο-. Ένας τέτοιος χορός είναι και αυτό το τσιφτετέλι.

Ένα καυτό τσιφτετέλι χόρεψε γνωστή αθλήτρια της ενόργανης, της οποίας οι εμφανίσεις είναι πολύ σπάνιες. Ο λόγος για την Κλέλια Πανταζή. Τη νεαρή αθλήτρια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το τηλεοπτικό σόου χορού "Dancing with the stars" και από την πρώτη στιγμή μας είχε φανεί γλυκύτατη.

Το... άλλο της πρόσωπο, λοιπόν μας έδειξε αυτή τη φορά όταν στην πίστα βρισκόταν ο Αντύπας και έπειτα από παρότρυνση του παρουσιαστή σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι και μείναμε όλοι άφωνοι.

Δείτε τη:

Τσιφτετέλι: Ο χορός της της Ιωάννας Μαλέσκου που «έριξε» το διαδίκτυο

Οι φήμες έχουν «φουντώσει» αναφορικά με τη σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με αυτές να μην έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά άπαντες να επιθυμούν να είναι αυτό πραγματικότητα, καθώς θα ήταν ένα πανέμορφο ζευγάρι. Η ίδια η παρουσιάστρια, φυσικά, θα είχε… τον τρόπο της, αν κρίνουμε από το μαγευτικό της τσιφτετέλι.

Η ίδια δεν έχει κρύψει σε αρκετές περιπτώσεις τη διάθεσή της να δημιουργήσει… κέφι στην εκπομπή «Love it», με το τρομερό της λίκνισμα πολλές φορές να «ρίχνει» το διαδίκτυο και την ίδια να μας δείχνει πως δεν υπήρχε περίπτωση… να μην πέσει ο γνωστός τραγουδιστής από τη μοναδική της ομορφιά.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το τρομερό τσιφτετέλι... που θα έριχνε κάθε Αργυρό

Η Μαλέσκου άκουσε το «Φωτιά με φωτιά» του Πάνου Κιάμου στη διάρκεια της εκπομπής της και σηκώθηκε, για να χορέψει, μαγεύοντας το πλατό σε ακόμη μια περίπτωση. Είναι λογικό, φυσικά, να… τρελάθηκε και ο Αργυρός, εφόσον ισχύουν οι φήμες.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share