Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γονείς προσοχή! Δείτε πως να σώσετε το μωρό σας από αυτό το συχνά μοιραίο περιστατικό

Μεγάλη προσοχή!

9 Ιανουαρίου 2021 17:13
Γονείς προσοχή! Δείτε πως να σώσετε το μωρό σας από αυτό το συχνά μοιραίο περιστατικό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Είναι πάντα καλό να έχουμε τον αριθμό του παιδιάτρου μας πρόχειρο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι νέοι γονείς δεν πρέπει να γνωρίζουν πως να αντιμετωπίσουν κάποια συχνά επεισόδια που ίσως αντιμετωπίσει το μωρό τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ενώ, ένα τραγικό περιστατικό συνέβη όταν μία μητέρα προσπάθησε να ανακουφίσει το μωρό της από τον πυρετό δίνοντας του ένα συγκεκριμένο φάρμακο με αποτέλεσμα να "χάσει" τη ζωή του από αυτό.

Ένα από αυτά τα συχνά περιστατικά, είναι και ο πνιγμός. Μέχρι να φτάσει βοήθεια θα μπορούσε να είναι πολύ αργά για το παιδί σας και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ο St. John Ambulance αποφάσισε να μοιραστεί αυτό το βίντεο με βήμα-προς-βήμα οδηγίες για το πως να βοηθήσετε το μωρό σας σε μια τέτοια δυσάρεστη κατάσταση.

Μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της - Μόλις είδε τι είχε καταγράψει «πάγωσε» (Video)

Μια μητέρα είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού της για να ελέγχει τι γίνεται. Μόλις όμως είδε τι είχε καταγράψει «πάγωσε»! Επίσης, ένα βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της!

Πίσω στο 2011, η Whitney και ο Chris καλωσόρισαν το μωρό τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που το ονόμασαν, Raylee. Οι δυο τους είναι κατενθουσιασμένοι που ήρθε στη ζωή τους ένα μωρό και άρχισαν να ζουν όπως όλα τα ζευγάρια που έρχεται ένα μωρό στη ζωή τους.

Σύντομα όμως, τα πάντα άλλαξαν και δεν περίμεναν ποτέ αυτό που θα ερχόταν. Χρειάστηκε να αναθέσουν τη φροντίδα της μικρής σε μια νταντά και τότε ήταν που η μικρή άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Κανείς από τους δυο δεν ήξερε τι μπορεί να συμβαίνει και γιατί είχε αλλάξει συμπεριφορά η μικρή, γι' αυτό και η Whitney πήρε τα πράγματα στα χέρια της και αποφάσισε να ανακαλύψει την αλήθεια.

Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα, πραγματικά τη σόκαρε. Δείτε και εσείς τι ανακάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share