Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κλάμα: Το ζεϊμπέκικο 58χρονου που τρέλανε την Αννίτα Πάνια

Έμειναν όλοι άναυδοι με αυτό που είδαν!

9 Ιανουαρίου 2021 15:38
Κλάμα: Το ζεϊμπέκικο 58χρονου που τρέλανε την Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μοναδικό - αυτοσχέδιο ζεϊμπέκικο χόρεψε ένας 58χρονος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, "Αννίτα Κοίτα", με αποτέλεσμα να την..."τρελάνει"!

Αφού μίλησε για την προσωπική του ζωή, ο 58χρονος σηκώθηκε και έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες, προσθέτοντας δικές του κινήσεις στον κλασικό αυτό χορό.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, εκτός από τις κωλοτούμπες, έκανε και πολλά άλλα μικρά κόλπα, κατά τη διάρκεια του χορού. Μάλιστα, δε μπορούσαν να τον χορτάσουν και του ζήτησαν να χορέψει και δεύτερη φορά, κάτι που έκανε. Εκτός από αυτόν το χορό, δείτε εδώ ένα μάγκικο ζεϊμπέκικο από άλλη εποχή.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Ζεϊμπέκικο: Η χορογραφία που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο

Δείτε μια απίστευτη χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο. Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με μία εξαιρετικά εντυπωσιακή χορογραφία που έχει κάνει θραύση. Απολαύστε την υπέροχη χορογραφία ζεϊμπέκικου από τον Χρίστο Σιακαλλή και την ομάδα του!

Παράλληλα δείτε και το χειρότερο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση που θα κλάψετε από τα γέλια.

Το... βαρύ ζεϊμπέκικο του Σπύρου Παπαδόπουλου που έχει ξεπεράσει τις 5.774.055 προβολές

Ζεϊμπέκικο: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκτός από τα "καμαρώνει" τους καλεσμένους που σηκώνονται στο πλατό της εκπομπής το και χορεύουν, απέδειξε πως κι εκείνος μπορεί να χορέψει και μάλιστα εξαιρετικά.

Όταν πριν χρόνια βρέθηκε στο στούντιο καλεσμένος ο Γιάννης Πάριος, ο Παπαδόπουλος χάρισε στους πάντες ένα από τα πιο τίμια και υποδειγματικά ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση. Ο παρουσιαστής όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε. Εκτός από το χορό του Σπύρου Παπαδόπουλου, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του Κρατερού Κατσούλη.

Δείτε το μοναδικό χορό του:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share