Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που "κόλασε" όλο το πλατό του ΣΚΑΙ

Έμειναν όλοι άφωνοι!

30 Δεκεμβρίου 2020 15:16
Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά πήρε ο ΣΚΑΙ με το αισθησιακό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που ανέβηκε σε ένα τραπέζι κι έκανε πραγματικό χαλασμό!

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αρχικά είχε εμφανιστεί να χορεύει χασάπικο φορώντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι, ενώ στη συνέχεια, οι χορευτές που τη συνόδευαν της το αφαίρεσαν επί σκηνής και τη βοήθησαν να ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι, για να χορέψει… τσιφτετέλι, αφήνοντας άφωνους κριτές και κοινό.

Από μέσα η παίκτρια του My Style Rocks, η οποία φορούσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, άρχισε να λικνίζει το κορμί της στο ρυθμό του τραγουδιού και φυσικά είχε κολάσει τους πάντες. Εκτός όμως, από το χορό της πρώην παίκτριας, δείτε εδώ το τσιφτετέλι της Βαλαβάνη που άναψε φωτιές.

Δείτε το χορό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου:

Τσιφτετέλι Πηλιάκη-Σαμαρά: Άναψε φωτιές - Προσέξτε το βλέμμα του Χανταμπάκη

Ένα προκλητικό τσιφτετέλι μας είχαν χαρίσει στο παρελθόν οι Όλγα Πηλιάκη - Τρύφωνας Σαμαράς, όταν είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά», με το βλέμμα του Χανταμπάκη να βγάζει φωτιές! Επίσης, το καυτό τσιφτετέλι της Μαρίας Ψηλού είχε αφήσει «κόκαλο» τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη που είχε περάσει και από το «Nomads» δεν είπε όχι στην πρόσκληση του γνωστού κομμωτή να χορέψουν το αγαπημένο τσιφτετέλι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ» και όπως ήταν αναμενόμενο το πλατό «πήρε φωτιά»!

Δείτε το βίντεο με το καυτό τσιφτετέλι:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share