Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκύλος παίζει στο πιάνο και το κοριτσάκι χορεύει - Το βίντεο που έχει σαρώσει με 13.023.787 προβολές

Αξιολάτρευτο δίδυμο

25 Δεκεμβρίου 2020 14:05
Σκύλος παίζει στο πιάνο και το κοριτσάκι χορεύει - Το βίντεο που έχει σαρώσει με 13.023.787 προβολές
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας σκύλος έχει διάσημος στο διαδίκτυο για τις δεξιότητές του στο πιάνο! Η οικογένεια με την οποία μεγαλώνει, ανέβασε στο youtube βίντεο με τον σκύλο να παίζει πιάνο και το κοριτσάκι τους να χορεύει υπό τους ήχους της μουσικής.

Το βίντεο έχει πάνω από 13.023.787 προβολές και τα σχόλια των χρηστών είναι εγκωμιαστικά. Ενώ, δείτε την αντίδραση ενός σκύλου όταν οι γονείς έφεραν το μωρό στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο με τον αυτοδίδακτο σκύλο που έγινε viral:

Σκύλος πήδηξε ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδήγησε στο μωρό της - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Ένα βράδυ, ο σκύλος μιας οικογένειας άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Το πιστό σκυλί πήδηξε πάνω στο ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδήγησε στο μωρό της.

«Το σκυλί είναι τρομερά υπάκουο, έτσι, αυτή η συμπεριφορά μας φάνηκε πολύ περίεργη», είπε η Jenna Brousseau. Όντως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι τους, η Harper, είχε σταματήσει να αναπνέει κατά τη διάρκεια του ύπνου της. Ενώ, μια απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία μητέρα, η οποία θέλησε να δει τον τρόπο που το μωρό της μόλις 23 μηνών, καταλήγει κάθε βράδυ να φεύγει από το κρεβάτι του και να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Η Jenna κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όπως αναφέρει το taz. Η Harper ευτυχώς επέζησε, χάρη στην έγκαιρη ειδοποίηση του Duke.

“Αν ο Duke δεν μας ξυπνούσε, δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να έχει συμβεί,” δήλωσε η Jenna. “Είναι ο τέλειος σκύλος, ήταν γραφτό να γίνει δικός μας.”

Οι άνθρωποι συχνά αστειεύονται με την αφοσίωση των σκύλων. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν τα αδέσποτα σκυλιά κατώτερα. Ο Duke απέδειξε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, όταν με την εξυπνάδα του και την αφοσίωσή του, κατάφερε να σώσει ένα μωρό μόλις 9 εβδομάδων.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share