Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η αντίδραση του σκύλου όταν οι γονείς έφεραν το μωρό στο σπίτι... ανατριχιάζει! (Video)

Σοκ!

16 Δεκεμβρίου 2020 21:06
Η αντίδραση του σκύλου όταν οι γονείς έφεραν το μωρό στο σπίτι... ανατριχιάζει! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Όταν οι γονείς έφεραν το μωρό στο σπίτι δεν ήταν τα μόνα μέλη της οικογένειας που το φρόντιζαν. Ο Τσάρλι, ένα έξυπνο σκυλάκι, ενστικτωδώς ήξερε πως να προστατέψει την μικρή αδελφή του.

Δείτε το βίντεο:

Επίσης, ένας 81χρονος παππούς παίρνει για δώρο γενεθλίων ένα κουτάβι. Αυτό που γίνεται μετά θα σας προκαλέσει ρίγη συγκίνησης.

Σκύλος και μωρό κοιμούνται μαζί, όμως ένα πρωί η συμπεριφορά τους ήταν παράξενη - Σοκάρει το υλικό από την κάμερα...

Ο σκύλος της οικογένειας ήθελε να κοιμάται κοντά στο μωρό κάθε βράδυ. Όμως, κάθε πρωί που ξυπνούσαν μαζί, η συμπεριφορά τους ήταν κάπως παράξενη. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να εγκαταστήσουν μια κάμερα παρακολούθησης για να καταγράψουν τις νυχτερινές περιπέτειες σκύλου και μωρού.

Όταν όμως είδαν το υλικό, το θέαμα ήταν εντελώς απρόσμενο. Έχετε περιέργεια να δείτε το βίντεο; Τότε ρίξτε μια γρήγορη ματιά. Ενώ, ένας σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά. Μόλις, όμως κατάλαβε γιατί το είχε κάνει «πάγωσε»!

Σκύλος πήδηξε ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδήγησε στο μωρό της - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Ένα βράδυ, ο σκύλος μιας οικογένειας άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Το πιστό σκυλί πήδηξε πάνω στο ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδήγησε στο μωρό της.

«Το σκυλί είναι τρομερά υπάκουο, έτσι, αυτή η συμπεριφορά μας φάνηκε πολύ περίεργη», είπε η Jenna Brousseau. Όντως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι τους, η Harper, είχε σταματήσει να αναπνέει κατά τη διάρκεια του ύπνου της. Ενώ, μια απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία μητέρα, η οποία θέλησε να δει τον τρόπο που το μωρό της μόλις 23 μηνών, καταλήγει κάθε βράδυ να φεύγει από το κρεβάτι του και να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Η Jenna κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όπως αναφέρει το taz. Η Harper ευτυχώς επέζησε, χάρη στην έγκαιρη ειδοποίηση του Duke.

“Αν ο Duke δεν μας ξυπνούσε, δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να έχει συμβεί,” δήλωσε η Jenna. “Είναι ο τέλειος σκύλος, ήταν γραφτό να γίνει δικός μας.”

Οι άνθρωποι συχνά αστειεύονται με την αφοσίωση των σκύλων. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν τα αδέσποτα σκυλιά κατώτερα. Ο Duke απέδειξε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, όταν με την εξυπνάδα του και την αφοσίωσή του, κατάφερε να σώσει ένα μωρό μόλις 9 εβδομάδων.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share