Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Πανικός" με το... απρόσμενο ζεϊμπέκικο της ηθοποιού που καθήλωσε τους πάντες

Ο λόγος για την...

14 Δεκεμβρίου 2020 13:43
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικά αντρικός χορός; Μέγα λάθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή κωμική ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "Μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης και καθήλωσε τους πάντες. Η κωμικός μας... "έκοψε" το γέλιο! Εκτός από την ηθοποιό, δείτε εδώ μια τραγουδίστρια που χόρεψε εξίσου ένα τρομερό ζεϊμπέκικο.

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Νεαρή κοπέλα χόρεψε ζεϊμπέκικο και έκανε τους άντρες να... γονατίσουν

Χαμός και τρελό γλέντι έγινε, όταν όλοι σηκώθηκαν και άρχισαν να χορεύουν ζεϊμπέκικο. Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι όμως μιας κοπέλας, η οποία αποθεώθηκε.

Πρόκειται για ένα λαϊκόχορευτικό γλέντι από τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Π. Πέλλας από το 2017. Από όσο βλέπουμε όλοι έχουν ταλέντο στο χορό, αλλά αυτή η κοπέλα μας άφησε άναυδους.

Σηκώθηκε και όλοι γονάτισαν για να την χειροκροτήσουν, και οι άνδρες μαζί. Ενώ συνεχίζει το γλέντι, βλέπουμε να το διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο. Εκτός από τη νεαρή κοπέλα, δείτε εδώ έναν λεβέντη παππού να χορεύει τρομερό ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:

Παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο και κάνει τους πάντες να... "παγώσουν"

Έχουμε δει πολλούς νέους να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τους έχουμε θαυμάσει, όμως αυτός ο 93χρονος παππούς μας ανατρίχιασε με τον χορό του.

Μέσα από αυτόν μπορεί και εκφράζεται, και βλέπουμε ότι έχει περισσότερη εμπειρία και ιστορία να πει. Ακόμα, απ' όσο βλέπουμε είναι σε ένα γάμο, που μπορεί να είναι της κόρης ή και της εγγονής του! Εκτός από αυτόν τον χορό, δείτε εδώ και το τσιφτετέλι που κόλασε τους πάντες.

Περήφανος και λεβέντης, "τρελαίνει" τους πάντες! Δείτε τον χορό του στο Athensmagazine:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share