Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίθανο: Δείτε πώς να τυλίξετε μέσα σε 12 δεύτερα τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας

Θα σας λύσει τα χέρια!

10 Δεκεμβρίου 2020 15:25
Απίθανο: Δείτε πώς να τυλίξετε μέσα σε 12 δεύτερα τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήδη πολλοί έχουν αρχίσει να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους, online φυσικά, και να χαρίζουν δώρα στους οικείους τους. Αν θέλετε να τα τυλίξετε απλά μόνοι σας, χωρίς να σπαταλάτε επιπλέον χρήματα σε συσκευασίες, δείτε το βίντεο παρακάτω!

Viral έχει γίνει η διαδικασία περιτυλίγματος δώρων από το πολυκατάστημα Takashimaya στην Ιαπωνία. Μάθετε πώς να τα τυλίγετε εύκολα ένα δώρο σε μόλις 12 δευτερόλεπτα. Το μυστικό είναι το μέγεθος του χαρτιού που θα χρησιμοποιηθεί! Εκτός από αυτό το βίντεο, δείτε εδώ 5 εκπληκτικά Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με ζυμαρικά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και θα εκπλαγείτε!

2+1 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας: Στολίδια που σίγουρα θα ξεχωρίσουν

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς 2+1 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι, οι οποίες είναι πάμφθηνες και σίγουρα θα ξεχωρίσουν!

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι λίγο διαφορετικά λόγω της πανδημίας -δείτε εδώ τα πιθανά μέτρα- που "σαρώνει" τον κόσμο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να διακοσμήσουμε το σπίτι μας. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, γι' αυτό ξεκινήστε να στολίζετε, ώστε να φτιάξει και η διάθεσή σας.

Εμείς λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε μοναδικά κομμάτια από τα Zara Home, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν. Διακοσμητικές φιγούρες, Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και αρκουδάκια στις πιο προσιτές τιμές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα παραγγείλετε άμεσα.

Πάμε να δούμε τη λίστα μας:

Γυάλινη φιγούρα Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Γυάλινη διακοσμητική φιγούρα σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου με φως. Λειτουργεί με μπαταρίες. Δείτε εδώ τη φιγούρα.

Τύπος μπαταρίας: AAx3

Από 9.99 € έως 15.99 €

Πορσελάνινο χριστουγεννιάτικο στολίδι σπιτάκι

Χριστουγεννιάτικο στολίδι από πορσελάνη σε σχήμα σπιτιού με φως. Λειτουργεί με μπαταρίες. Τύπος μπαταρίας: LR44x2. Δείτε το σπιτάκι εδώ.

Από 6.99 € έως 9.99 €

Χριστουγεννιάτικος καθιστός νάνος

Διακοσμητικός καθιστός νάνος. Δείτε τον εδώ.

9.99 €

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share