Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο και κάνει τους πάντες να... "παγώσουν"

Λεβέντης!

10 Δεκεμβρίου 2020 12:22
Παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο και κάνει τους πάντες να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε δει πολλούς νέους να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τους έχουμε θαυμάσει, όμως αυτός ο 93χρονος παππούς μας ανατρίχιασε με τον χορό του.

Μέσα από αυτόν μπορεί και εκφράζεται, και βλέπουμε ότι έχει περισσότερη εμπειρία και ιστορία να πει. Ακόμα, απ' όσο βλέπουμε είναι σε ένα γάμο, που μπορεί να είναι της κόρης ή και της εγγονής του! Εκτός από αυτόν τον χορό, δείτε εδώ και το τσιφτετέλι που κόλασε τους πάντες.

Περήφανος και λεβέντης, "τρελαίνει" τους πάντες! Δείτε τον χορό του στο Athensmagazine:

Έγκυος σηκώνεται να χορέψει βαρύ ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση! Λίγο μετά πάγωσαν όλοι

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και πρωταγωνίστρια της υπόθεσης ήταν η εγκυμονούσα, Μαντώ Γαστεράτου! Μετά το ξυπόλητο ζεϊμπέκικο της απόλυτης Ελληνίδας που σας παρουσιάσαμε χτες και αγαπήσατε!

Η παρουσιάστρια ακούγοντας τον τραγουδιστή, Κώστα Καραφώτη να ερμηνεύει το «Τι σου ‘χω κάνει» του Αντώνη Ρέμου, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Οι περισσότεροι «πάγωσαν» βλέποντας την έγκυο Μαντώ να χορεύει και να κάνει φιγούρες, με τον Κώστα Καραφώτη να σταματάει την ερμηνεία του λέγοντας: «Το σταματάω για τη Μαντώ».

«Ξεσηκώνεις και τις ετοιμόγεννες. Τρομάζω, μη μας βρει εδώ. Άμα βλέπεις να σηκώνεται, να αλλάζεις ρυθμό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Θα κλάψετε από τα γέλια: Αυτό το ζεϊμπέκικο έκανε μέχρι και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να... λυγίσει!

Στο Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά πριν από λίγες εβδομάδες ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς έκανε την εμφάνιση του με ένα ιδιαίτερο καπέλο!

Στην αρχή ο Λάκης Γαβαλάς κάνει μερικές στροφές φορώντας το καπέλο αλλά μετά μάλλον κατάλαβε ότι δεν θα του καθόταν στο κεφάλι και αποφάσισε να το αποχωριστεί και να δείξει για ακόμη μια φορά τις χορευτικές του ικανότητες στο ζεμπέκικο.

Από την άλλη όλοι έβγαλαν τα κινητά τους και τραβούσαν βίντεο τον Λάκη Γαβαλά ενώ μέχρι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος... λύγισε, ενώ σας παρουσιάσαμε και το πιο τραγικό τσιφτετέλι στην ίδια εκπομπή!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share