Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νύφη πέταξε τα παπούτσια και χόρεψε τσιφτετέλι - Αναστάτωσε τους πάντες

Το ευχαριστήθηκε!

8 Δεκεμβρίου 2020 11:59
Νύφη πέταξε τα παπούτσια και χόρεψε τσιφτετέλι - Αναστάτωσε τους πάντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ημέρα του γάμου είναι μια μέρα χαράς και ξεφαντώματος, για αυτό και όλοι όσοι παραβρίσκονται δίνουν την ψυχή τους. Ειδικά ο γαμπρός και η νύφη!

Αυτή η νύφη στο παρακάτω βίντεο, χόρεψε ένα τσιφτετέλι, και φαίνεται ότι το ευχαριστήθηκε στο έπακρο. Έβγαλε τα ψηλά παπούτσια της, αδιαφορώντας για την εικόνα της, και αφέθηκε στη μουσική και στον ρυθμό, όπως και αυτή εδώ που χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Είναι πανέμορφη και το δείχνει, και φαίνεται να λάμπει από ευτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι την καταχειροκρότησαν. Δείτε το βίντεο:

35χρονη σηκώθηκε μπροστά από τον τραγουδιστή και χόρεψε το πιο αμαρτωλό τσιφτετέλι - Κόλαση!

Το κορίτσι με το... καυτό χρυσό φόρεμα δεν τρέλανε μόνο τον Νίκο Βέρτη, αλλά και όλους τους θαμώνες, που, πριν από αρκετούς μήνες και "όταν βγαίναμε", βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται!

Μια σέξι κοπέλα ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε τσιφτετέλι με τέτοια θηλυκότητα, που όλοι, στο μαγαζί, είχαν μείνει με το στόμα ανοικτό!

Η ξανθιά γυναίκα, εκτός από καλλονή, ήξερε πολύ καλά πώς να το... κουνάει!

Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Από την πισίνα… στην πίστα: Η αθλήτρια που κόλασε όλη την πίστα με το «καυτό» της τσιφτετέλι

Οι αθλητές έχει φανεί αρκετές φορές, ότι έχουν και αξιοσημείωτες χορευτικές ικανότητες, με μία «καυτή» κολυμβήτρια να το αποδεικνύει χάρη στο «καυτό» της τσιφτετέλι, το οποίο κόλασε όλη την πίστα.

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με την Ευαγγελία Πλατανιώτη να σηκώνεται και να λικνίζεται σε βαθμό, που έκανε άπαντες να πάθουν… εγκεφαλικό, θαυμάζοντάς τη για την κίνησή της.

Στο πλευρό της, λίγο αργότερα, ήρθε και η Ματθίλδη Μαγγίρα, με τις μαζί να αποδεικνύονται ως ένα «καυτό» δίδυμο και τον χορό τους να… τρελαίνει όλο το πάνελ, που μπροστά σε αυτό το θέαμα δεν μπορούσε να κρύψει τη λατρεία του, όπως έγινε στο γάμο, όπου η νύφη έκανε τα πάντα για να κολάσει το γαμπρό.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share