Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Θα κλάψετε από τα γέλια: Αυτό το ζεϊμπέκικο έκανε μέχρι και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να... λυγίσει!

Έμεινε στην... ιστορία!

7 Δεκεμβρίου 2020 11:45
Θα κλάψετε από τα γέλια: Αυτό το ζεϊμπέκικο έκανε μέχρι και τον Σπύρο Παπαδόπουλο να... λυγίσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά πριν από λίγες εβδομάδες ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς έκανε την εμφάνιση του με ένα ιδιαίτερο καπέλο!

Στην αρχή ο Λάκης Γαβαλάς κάνει μερικές στροφές φορώντας το καπέλο αλλά μετά μάλλον κατάλαβε ότι δεν θα του καθόταν στο κεφάλι και αποφάσισε να το αποχωριστεί και να δείξει για ακόμη μια φορά τις χορευτικές του ικανότητες στο ζεμπέκικο.

Από την άλλη όλοι έβγαλαν τα κινητά τους και τραβούσαν βίντεο τον Λάκη Γαβαλά ενώ μέχρι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος... λύγισε, ενώ σας παρουσιάσαμε και το πιο τραγικό τσιφτετέλι στην ίδια εκπομπή!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λεβέντης μπαίνει μέσα στην φωτιά που του έβαλαν και χορεύει το πιο «φλογερό» ζεϊμπέκικο που έχουμε δει

Πολλά ζεϊμπέκικα έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά σίγουρα δε θα έχετε δει πολλά σαν αυτό, όπου ένας άνδρας… σκέτος λεβέντης μπαίνει μέσα σε ένα κύκλο φωτιάς, που του έχουν βάλει, με αποτέλεσμα να χορέψει το πιο «φλογερό» ζεϊμπέκικο, που έχουμε δει.

Η φοβερή εικόνα έρχεται από το Πλωμάρι Λέσβου, με το γλέντι σε μια ταβέρνα να… ανάβει κανονικά, αφού με το μπουζούκι να ετοιμάζεται να εκτελέσει το περίφημο «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», ένας άνδρας έφτιαξε έναν κύκλο φωτιάς μες στη μέση του δρόμου, ο οποίος βέβαια είχε… καταληφθεί από τους κατοίκους.

Ένας… γενναίος μπήκε μέσα σε αυτό τον κύκλο και άρχισε να χορεύει… το λεβέντικο ζεϊμπέκικό του, κερδίζοντας την αποθέωση από τους συμπολίτες του, σε μια φοβερή επίδειξη των χορευτικών του ικανοτήτων, η οποία δεν μπορούσε να κερδίσει τίποτα λιγότερο από το θαυμασμό απάντων, όπως έγινε και στην περίπτωση του απόλυτου Έλληνα χορευτή.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο: Το αντρίκιο ζεϊμπέκικο του... (Video)

Σε γάμο στην Πρέβεζα βρέθηκε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς παντρεύτηκε Πρεβεζάνα αξιωματικός του Λιμενικού, η οποία υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια στο γραφείου του υπουργού, με τον αγαπημένο της.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μάλιστα – όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του prevezatoday.gr που ακολουθεί- στη δεξίωση του γάμου, χόρεψε το αγαπημένο του απ’ ότι φαίνεται «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» για να τιμήσει το ζευγάρι, ενώ οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν τον πρώην υπουργό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share