Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

Ο αδελφός έκλεψε την παράσταση στο γάμο… από το γαμπρό με το πιο «βαρύ» ζεϊμπέκικο

Τρομερός χορός

6 Δεκεμβρίου 2020 13:10
Ο αδελφός έκλεψε την παράσταση στο γάμο… από το γαμπρό με το πιο «βαρύ» ζεϊμπέκικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλούς ωραίους χορούς έχουμε σε γάμους, σαν το τσιφτετέλι της νύφης που… τα έβγαλε όλα και κόλασε τον γαμπρό, αλλά σε αυτή την περίπτωση βλέπουμε τον αδελφό του… να κλέβει την παράσταση στο γάμο χάρη στο «βαρύ» του ζεϊμπέκικο.

Ένα από τα πολλά επιτυχημένα τραγούδια του Μανώλη Μητσιά άρχισε να παίζει και ο αδελφός σηκώθηκε να χορέψει, επιδεικνύοντας φοβερές χορευτικές ικανότητες και συγκεντρώνοντας άπαντες δίπλα του, με τους καλεσμένους να τον εμψυχώνουν με τα παλαμάκια τους κι εκείνον να ανταποδίδει.

Πρόκειται για τον… ορισμό του αντρίκειου ζεϊμπέκικου, με τον εν λόγω άνδρα να κερδίζει τις επευφημίες στο γαμήλιο γλέντι χάρη στην φοβερή του κίνηση, η οποία τρέλανε όλους, όσους βρίσκονταν στο κέντρο διασκέδασης.

Δείτε το βίντεο:

Για αυτό η Αλίκη Βουγιουκλάκη ερωτεύτηκε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: Το αντρίκειο του ζεϊμπέκικο που «έσπασε» τα τσιμέντα

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξαν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια όλων των εποχών στον ελληνικό καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, με τον πρώτο να αποτελεί σύμβολο αρρενωπότητας, κάτι που φυσικά αποτυπωνόταν και στο ζεϊμπέκικό του.

Ο ηθοποιός, που δε βρίσκεται πια κοντά μας, είχε κάθε φορά τον τρόπο… να ρίχνει τα τσιμέντα, κάτι που συνέβαινε, φυσικά, και στις ταινίες, όπου συζητούσε με τη σύζυγό του, όπως στο έργο «Η νεράιδα και το παλικάρι», όπου προχώρησε σε έναν από τους πιο αντρίκειους χορούς, που έχουμε δει.

Ο Παπαμιχαήλ σηκώθηκε, το πουκάμισο ήταν αρκετά ανοικτό, η κίνησή του χαρακτηρίζεται ως «βαριά» και ο λεβέντης ηθοποιός έδειξε το λόγο, για τον οποίο όλοι τον λάτρευαν και η Αλίκη τον ερωτεύτηκε, για να παντρευτούν αργότερα.

Δείτε το βίντεο:

Ο απόλυτος Έλληνας χορευτής χορεύει το πιο… ασήκωτο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει

Ζεϊμπέκικα… μάγκικα έχουμε δει πολλά, αλλά το καλύτερο μάθημα, μπορούμε να το πάρουμε από τον απόλυτο Έλληνα χορευτή, ο οποίος χορεύει το πιο… ασήκωτο που έχουμε δει.

Στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» έχουμε θαυμάσει ουκ ολίγους υπέροχους χορούς κι έχουμε… μερακλώσει, με τα αντίστοιχα τραγούδια να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα, όπως έγινε στην προκειμένη περίπτωση με το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Ο πασίγνωστος χορευτής και χορογράφος, Φώτης Μεταξόπουλος, έδειξε πως… η τέχνη του είναι κάτι, που δεν ξεχνιέται και με την αρχοντική του παρουσία πρόσφερε ένα από τα πιο μάγκικα ζεϊμπέκικα, που έχουν προβληθεί στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share