Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λεβέντης μπαίνει μέσα στην φωτιά που του έβαλαν και χορεύει το πιο «φλογερό» ζεϊμπέκικο που έχουμε δει

Απίστευτος χορός

4 Δεκεμβρίου 2020 11:59
Λεβέντης μπαίνει μέσα στην φωτιά που του έβαλαν και χορεύει το πιο «φλογερό» ζεϊμπέκικο που έχουμε δει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά ζεϊμπέκικα έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά σίγουρα δε θα έχετε δει πολλά σαν αυτό, όπου ένας άνδρας… σκέτος λεβέντης μπαίνει μέσα σε ένα κύκλο φωτιάς, που του έχουν βάλει, με αποτέλεσμα να χορέψει το πιο «φλογερό» ζεϊμπέκικο, που έχουμε δει.

Η φοβερή εικόνα έρχεται από το Πλωμάρι Λέσβου, με το γλέντι σε μια ταβέρνα να… ανάβει κανονικά, αφού με το μπουζούκι να ετοιμάζεται να εκτελέσει το περίφημο «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», ένας άνδρας έφτιαξε έναν κύκλο φωτιάς μες στη μέση του δρόμου, ο οποίος βέβαια είχε… καταληφθεί από τους κατοίκους.

Ένας… γενναίος μπήκε μέσα σε αυτό τον κύκλο και άρχισε να χορεύει… το λεβέντικο ζεϊμπέκικό του, κερδίζοντας την αποθέωση από τους συμπολίτες του, σε μια φοβερή επίδειξη των χορευτικών του ικανοτήτων, η οποία δεν μπορούσε να κερδίσει τίποτα λιγότερο από το θαυμασμό απάντων, όπως έγινε και στην περίπτωση του απόλυτου Έλληνα χορευτή.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο: Το αντρίκιο ζεϊμπέκικο του... (Video)

Σε γάμο στην Πρέβεζα βρέθηκε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς παντρεύτηκε Πρεβεζάνα αξιωματικός του Λιμενικού, η οποία υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια στο γραφείου του υπουργού, με τον αγαπημένο της.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μάλιστα – όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του prevezatoday.gr που ακολουθεί- στη δεξίωση του γάμου, χόρεψε το αγαπημένο του απ’ ότι φαίνεται «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» για να τιμήσει το ζευγάρι, ενώ οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν τον πρώην υπουργό.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα. Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια το μοναδικό κομμάτι “απόψε θέλω να πιω”. Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share