Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μόνο με τα απαραίτητα: Το τσιφτετέλι… σκέτη κόλαση της πιο ερωτικής Ελληνίδας παρουσιάστριας που «έριξε» το πλατό

Απόλυτο θηλυκό!

4 Δεκεμβρίου 2020 10:37
Μόνο με τα απαραίτητα: Το τσιφτετέλι… σκέτη κόλαση της πιο ερωτικής Ελληνίδας παρουσιάστριας που «έριξε» το πλατό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά τσιφτετέλια έχουν προκαλέσει αίσθηση και μας έχουν εντυπωσιάσει, αλλά υπάρχει και μια Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία είναι ίσως η πιο ερωτική αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση και ο χορός της είναι… σκέτος κόλαση, φορώντας μόνο τα απαραίτητα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει δείξει αρκετές φορές πως είναι αρκετά… ακομπλεξάριστη και δεν έχει πρόβλημα να το… ρίξει στον χορό στη διάρκεια της εκπομπής της, όποτε της δίνεται η σχετική δυνατότητα, αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοικτό, τόσο με το λίκνισμά της όσο και με το φοβερό σώμα της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αφού πρώτα έμαθε τη συνταγή της ημέρας στην εκπομπή, άκουσε τους ήχους του «Ζηλεύω» και… έδωσε πόνο, κάνοντας μάλλον όλο τον ανδρικό πληθυσμό να… ζηλεύει που ελάχιστοι ήταν παρόντες, για να τη δουν από τόσο κοντά να χορεύει αυτό το τσιφτετέλι, όπως έκανε και σε άλλη περίπτωση.

Δείτε το βίντεο:

Ελληνίδα κορμάρα χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι στην ελληνική τηλεόραση! "Κολάστηκε" ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «στην υγειά μας ρε παιδιά» στο κανάλι του ΣΚΑΙ, έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου ανέλαβαν το μουσικό μέρος της βραδιάς και το κλίμα άρχισε να θερμαίνεται όταν η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που το κοινό τη γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads, σηκώθηκε να χορέψει ένα "αμαρτωλό" τσιφτετέλι!

Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, χόρεψε «το τραγούδι των γύφτων» και με το αργό λίκνισμά της προκάλεσε αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που ήταν και εκείνος καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ζήτησε ακόμα και «Βοήθεια» γραπτώς για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του. Λίγο μετά το «Πότε Βούδας, Πότε Κούδας» έκανε και τη Ματθίλδη Μαγγίρα να ξεσαλώσει στο χορό μαζί με την Ευαγγελία.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share