Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόλασε τους... πάντες: Το αισθησιακό τσιφτετέλι που "άναψε φωτιές"

Μοίρασε "εγκεφαλικά" στο πλατό!

2 Δεκεμβρίου 2020 12:44
Κόλασε τους... πάντες: Το αισθησιακό τσιφτετέλι που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιές..."άναψε" το τσιφτετέλι ενός γνωστού ηθοποιού, ο οποίος πριν καιρό, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε μαζί με μια νεαρή καλλονή.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπανό και την Κωνσταντίνα Κλαψινού, όπου όσο ο Κώστας Καραφώτης βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το κομμάτι "Στην αγορά του Αλ Χαλίλι" χάριζαν στο κοινό ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια.

Όσο η ηθοποιός λικνιζόταν στο ρυθμό του κομματιού τόσο... "ζάλιζε" τους πάντες! Εκτός από αυτό το χορό, δείτε εδώ ένα τσιφτετέλι που αναστάτωσε τους πάντες σε ταβέρνα.

Δείτε το βίντεο:

Ξεσάλωσαν τα κορίτσια - Το αισθησιακό τσιφτετέλι τους που έκανε τη γη να «τρίζει» (Video)

Τον απόλυτο «πανικό» έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο το αισθησιακό τσιφτετέλι δύο κοριτσιών που κάνει τη γη να «τρίζει». Το Youtube βρίθει από βίντεο που είναι τραβηγμένα σε νυχτερινά μαγαζιά, άλλα με κάποιον τραγουδιστή και άλλα με θαμώνες που χορεύουν και τρελαίνουν κόσμο, δείτε παράλληλα εδώ το τσιφτετέλι “κόλαση” μιας 40αρας.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι και αυτό που ανακαλύψαμε σήμερα που μπορεί να είναι τραβηγμένο λίγα χρόνια πριν αλλά οι προβολές του συνεχίζουν να ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα κορίτσια με τα άκρως αποκαλυπτικά τους μίνι να μοιράζουν απανωτά εγκεφαλικά.

Δείτε εδώ τον αισθησιακό χορό τους:

Όλα έξω: Το ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι 36χρονης Ελληνίδας με 980.745 προβολές!

Ένα από τα πιο αστεία βίντεο που έχουμε δει. Μια 36χρονη ανέβηκε στην σκηνή και άρχισε να λικνίζεται στον ρυθμό του τραγουδιού. Αν και η ίδια πίστευε ότι χόρευε το καλύτερο τσιφτετέλι, πολλοί στα σχόλια στο Youtube, την σχολιάζουν αρνητικά!

Όταν ακούμε τσιφτετέλι, σκεφτόμαστε έναν αισθησιακό χορό, όπως αυτόν που είχε προβληθεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” το 2009, και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Ο χορός της 36χρονης δεν παραπέμπει καθόλου σε αυτόν!

Από τα παρατράγουδα δεν έλειπε και ένα μικρό “ατύχημα”, αφού διαγράφεται έντονα το εσώρουχο της. Κατά πόσο ήταν ατύχημα, σχολιάζουν επίσης οι χρήστες. Πάντως, έχουμε να πούμε ότι το προσπάθησε αρκετά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share