Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το τσιφτετέλι της νύφης που... ισοπέδωσε το γαμπρό - "Χαμός" στο γάμο

Το καλύτερο που έχουμε δει!

29 Νοεμβρίου 2020 12:58
Το τσιφτετέλι της νύφης που... ισοπέδωσε το γαμπρό -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τσιφτετέλι σε γάμο έκανε το γαμπρό να πέσει κυριολεκτικά στα πατώματα, για να καμαρώσει τη γυναίκα που μόλις παντρεύτηκε.

Το βίντεο έχει σαρώσει στο διαδίκτυο, αφού έχει μαζέψει 74.431 προβολές, και καταλαβαίνουμε το λόγο. Η νύφη τα δίνει όλα και απολαμβάνει στο έπακρο την στιγμή. Έτσι, μας δείχνει πώς γλεντάνε στην Ήπειρο.

Άλλωστε το τσιφτετέλι είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους χορούς για τους Έλληνες, και μπορείτε να δείτε εδώ ακόμα ένα που χόρεψε μια γυναικάρα σε γάμο. Ο γαμπρός έχει πέσει κάτω και απολαμβάνει το τσιφτετέλι της γυναίκας τους, ενώ όλοι φαίνονται να είναι χαρούμενοι και να το διασκεδάζουν.

Το τσιφτετέλι σε νυχτερινό κέντρο που άφησε… στον τόπο κορυφαίο τραγουδιστή

Στα νυχτερινά κέντρα τα τσιφτετέλια βρίσκονται… στην ημερήσια διάταξη και ορισμένα είναι και κολασμένα, σαν αυτό της γυναίκας που άφησε… στον τόπο κορυφαίο τραγουδιστή.

Ο εν λόγω ερμηνευτής, βέβαια, είναι ξακουστός για το γεγονός, ότι ξέρει πως να δημιουργήσει… κέφι στους θαμώνες του και είναι επόμενο, φυσικά, να σηκωθούν εντυπωσιακές παρουσίες στην πίστα και να αρχίσουν να λικνίζονται, όπως έγινε σε αυτή την περίπτωση.

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδούσε, λοιπόν, και η κυρία δε σταματούσε να χορεύει και να τρελαίνει όλο το μαγαζί, κάνοντας τη διαφορά μεταξύ όσων σηκώθηκαν με την φοβερή της κίνηση.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αμαρτωλό τσιφτετέλι: 40αρα “γκρεμίζει” το μαγαζί και βάζει “φωτιά” στις προβολές!

Μια γυναίκα κολάζει τους πάντες με το καυτό τσιφτετέλι που χορεύει!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η γυναίκα απολαμβάνει τον χορό της πάνω στην πίστα, ενώ μάλιστα καταχειροκροτείτε και από τον κόσμο.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Όλα έξω: Το ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι 36χρονης Ελληνίδας με 980.745 προβολές!

Απολαύστε το τσιφτετέλι παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share