Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Κορυφαίο ζεϊμπέκικο: 3 άνδρες χόρεψαν και “τρέλαναν” τους πάντες! 450.000 προβολές σε λίγες ώρες

Θα πάθετε πλάκα!

27 Νοεμβρίου 2020 09:22
Κορυφαίο ζεϊμπέκικο: 3 άνδρες χόρεψαν και “τρέλαναν” τους πάντες! 450.000 προβολές σε λίγες ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξετρέλαναν με τον χορό τους τρεις άνδρες, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή και χόρεψαν ένα κορυφαίο ζεϊμπέκικο. Το βίντεο, μάλιστα, έχει 456.000 προβολές.

Σας παρουσιάζουμε μια ομάδα από επαγγελματίες χορευτές, οι οποίοι βρέθηκαν -πριν καιρό- στο 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Εκεί χόρεψαν και “τράβηξαν” όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, τρεις άνδρες χόρεψαν βαρύ ζεϊμπέκικο και κυριολεκτικά καταχειροκροτήθηκαν, ενώ μαζί τους βρίσκονταν και κάποιες γυναίκες, οι οποίες έκαναν το δικό τους κομμάτι.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 31χρονος άνδρας χορεύει ζεϊμπέκικο με αναπηρικό καροτσάκι: Το βίντεο που θα σας ραγίσει την καρδιά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λεβέντης 75χρονος παππούς χορεύει το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο

Έχουμε δει πολλούς νέους να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τους έχουμε θαυμάσει, όμως αυτός ο παππούς μας ανατρίχιασε και μας συγκίνησε ταυτόχρονα.

Μέσα από αυτό το χορό, ο άνθρωπος μπορεί και εκφράζεται, ενώ απ' ότι καταλαβαίνουμε πρόκειται για μια θεατρική παράσταση σχολείου, αφού και στη λεζάντα του βίντεο αναγράφεται ότι έτσι κλείνει 26 χρόνιας συνεργασίας με αυτό.

Δεν υπάρχει καλύτερος χορός από το ζεϊμπέκικο για να κλείσει ένας κύκλο, αφού μέσα από αυτό μπορεί να πει την ιστορία του. Όταν τελείωσε ο χορός τα χειροκροτήματα έπεσαν βροχή... Εκτός όμως, από αυτό το βίντεο, δείτε εδώ το χειρότερο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών.

Δείτε τον και θαυμάστε τις άπταιστες κινήσεις του:

Το ζεϊμπέκικο μάνας και γιου που… σήκωσε όλο το πλατό στον αέρα

Οι νέοι έχουν αποδείξει πως μπορούν να χορέψουν φοβερό ζεϊμπέκικο κι ένας εξ αυτών συγκίνησε, χορεύοντάς το μαζί με τη μητέρα του και… σηκώνοντας με τις κινήσεις του όλο το πλατό στον αέρα.

Πρόκειται για τον νεαρό Αλέξανδρο Παμπόρη, ο οποίος είχε κερδίσει το κοινό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με τις ικανότητές του στον εν λόγω χορό, που μόνο εύκολος δεν είναι. Στον τελικό, δε, κρατούσε μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους κριτές, το κοινό και τους τηλεθεατές, αποφασίζοντας μαζί με τη μητέρα και τον θείο του να χορέψουν το τραγούδι «Της γερακίνας γιος» του Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο χορός αυτός κέρδισε τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια από την επιτροπή, ενώ και ο κόσμος τον κράτησε ψηλά, αφού στο τέλος της βραδιάς είχε κατακτήσει την τρίτη θέση, σε μια διάκριση αρκετά σημαντική για την ηλικία του, με έναν πασίγνωστο ηθοποιό σε μια άλλη περίπτωση να σκορπά ανατριχίλα.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share