Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είδε από κρυφή κάμερα την κοπέλα του να τον απατά - Η τρομακτική αντίδρασή του (Video)

Σοκαριστική στιγμή

25 Νοεμβρίου 2020 17:48
Είδε από κρυφή κάμερα την κοπέλα του να τον απατά - Η τρομακτική αντίδρασή του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πίστευε ότι η κοπέλα του είναι τόσο πιστή σε αυτόν, που δέχτηκε να την τεστάρει με κρυφή κάμερα, συμμετέχοντας σε σχετικό ριάλιτι. Επίσης, μια γυναίκα επί δύο χρόνια διαπίστωνε πως κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι της. Και αποφάσισε να βάλει κρυφές κάμερες για να διαπιστώσει τη συμπεριφορά του αρραβωνιαστικού της. Με όσα είδε και θα δείτε έπαθε σοκ.

Αυτό που είδε, όμως, με την κοπέλα του να πέφτει με απίστευτη ευκολία σε ξένη αγκαλιά, τον έκανε έξαλλο. Ο νεαρός έφτασε μάλιστα στο σημείο να απειλήσει ευθέως πως θα σκοτώσει την κοπέλα του και τον άνδρα που φίλησε, ζητώντας μέχρι και τη διεύθυνσή του.

Δείτε όσα είδε και όσα έκανε ο ίδιος στο βίντεο ΕΔΩ

3χρονο έλεγε ότι κάποιος του μιλάει τα βράδια - Μόλις οι γονείς είδαν την κάμερα τους κόπηκε η ανάσα

Οικογένεια άρχισε να πανικοβάλλεται όταν ο 3χρονος γιος τους, τους αποκάλυψε ότι τα βράδια του μιλάει κάποιος που δεν γνωρίζει. Μόλις οι γονείς είδαν την κάμερα τους κόπηκε η ανάσα! Επίσης, μια γυναίκα ένιωθε ενοχλήσεις στον ύπνο και δεν μπορούσε ποτέ να το φανταστεί ότι συνέβαινε μέσα στο δωμάτιό της!

Ο γιος του Jay και της Sarah, τους είπε, ότι ήταν φοβισμένος επειδή κάποιος του μιλούσε τις νύχτες μέσα από το «τηλέφωνο» αλλά δεν κατάλαβαν, τι ακριβώς εννοούσε. Αυτό, όμως, μέχρι τη στιγμή που η μαμά του μικρού αγοριού, μπήκε στο δωμάτιό του και άκουσε, «Ξύπνα μικρό αγόρι, ο μπαμπάς σε ψάχνει...». Τότε τρόμαξε και άρχισε να κινείται προς το μέρος του γιου της ακούγοντας, «Βιάσου, κάποιος έρχεται...».

Η φωνή ερχόταν από την οθόνη του baby monitor που οι γονείς του μικρού είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιό του ώστε να τον ελέγχουν. Η κάμερα του μικρού παιδιού ήταν παραβιασμένη από χάκερς που μπορούσαν να τη διαχειρίζονται ακόμη και να τη μετακινούν.

Τόσο η μητέρα του παιδιού όσο και ο πατέρας όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο είναι φανερά σοκαρισμένοι καθώς, δεν γνωρίζουν ποιος και γιατί χάκαρε την κάμερα του παιδιού τους, από που είναι, όπως, και το αν μένει κοντά στο σπίτι τους ή μακριά.

Τώρα με τη σειρά τους, δημοσιοποιούν την ιστορία τους ώστε να είναι προσεκτικοί όλοι οι άλλοι γονείς.

Τραβούσε με την κάμερά του μια ισχυρή καταιγίδα - Αυτό που είδε ξαφνικά του έκοψε την ανάσα (Video)

Ένας άνδρας απολάμβανε μία εκπληκτική καταιγίδα στον σκοτεινό ουρανό και πήρε την κάμερα του και άρχισε να βιντεοσκοπεί αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο. Επίσης, ένας αστρονόμος καταγράφει περίεργες κινήσεις, με μια κάμερα, μπροστά από την επιφάνεια της σελήνης!

Όταν, πολύ αργότερα, κάθισε να το ξαναδεί πρόσεξε κάτι παράξενο. Φωτεινά κομμάτια έπεφταν από τον ουρανό. Ο υπολογιστής του «πήρε φωτιά» στην προσπάθειά του να κάνει αναλύσεις και τελικά να μας δώσει το video που πραγματικά είναι αξεπέραστο και δεν νομίζουμε πως υπάρχει όμοιό του:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share