Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θανάσιμη μάχη: Λιοντάρι εναντίον... ανακόντα - Ποιος επικρατεί; (Video)

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

25 Νοεμβρίου 2020 09:10
Θανάσιμη μάχη: Λιοντάρι εναντίον... ανακόντα - Ποιος επικρατεί; (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «πράσινη» ανακόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια και ζώα στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο θανατηφόρα.

Μπορεί να τα βάλει ακόμα και με κροκόδειλο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν αντιμετωπίζει ένα λιοντάρι.

Στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr βλέπουμε την απάντηση:

9 Λέαινες κατασπαράζουν αρσενικό λιοντάρι - Ανατριχιαστικό!

9 λέαινες όρμηξαν για να σκοτώσουν τον γέρο αρχηγό της αγέλης.

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο στα δυτικά Μίντλαντς της Βρετανίας και το κατέγραψε με βιντεοκάμερα επισκέπτης που έκανε φωτογραφικό σαφάρι.

Ευτυχώς το αρσενικό λιοντάρι σώθηκε, χάρη στην επέμβαση των φροντιστών του πάρκου με πυροσβεστήρες. Αλλοι υποστηρίζουν ότι τα θηλυκά λιοντάρια επιτέθηκαν στο γερασμένο αρσενικό επειδή δεν μπορεί να ηγείται πλέον της αγέλης και άλλοι ότι έγινε... παρεξήγηση για το φαγητό.

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Η τρομακτική αναμέτρηση των τριών λιονταριών για την κυριαρχία που όλοι έμειναν "κόκκαλο"

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Λιοντάρι κάνει βόλτες ανενόχλητο σε... πάρκινγκ (βίντεο)

Τρόμο προκαλούν τα μεγάλα λιοντάρια όχι μόνο στη φύση αλλά και γενικά στον κόσμο όπως για παράδειγμα όταν κάποιοι άνθρωποι βρέθηκαν μάρτυρες σε μία τρομακτική αναμέτρηση τριών λιονταριών για την κυριαρχία.

Για αυτό σκεφτείτε λοιπόν ένα τέτοιο τεράστιο λέοντα να περπατά δίπλα σας, ενώ εσείς ψάχνετε να παρκάρετε ή κατευθύνεστε στο αμάξι σας για να το πάρετε και να φύγετε. Συγκεκριμένα κάτι τέτοιο συνέβη και στο παρακάτω βίντεο που ανέβηκε στο Twitter κι έγινε viral.

Ένα επιβλητικό αρσενικό λιοντάρι φαίνεται να βασίζει μεγαλοπρεπώς ανάμεσα σε παρκαρισμένα και αυτοκίνητα που περιμένουν να παρκάρουν. Το βλέμμα του λέοντα μοιάζει λες και ψάχνει για κάτι και πείτε μου εσείς εάν ήσαστε εκεί και το βλέπατε πως δεν θα σκεφτόσαστε ότι κοιτάει για σας για να σας αρπάξει.

Το στέλεχος της δασικής υπηρεσίας της Ινδίας που ανέβασε το βίντεο μοιάζει πιο ψύχραιμο. «Είναι σαν το λιοντάρι να έχασε το αμάξι του στο πάρκινγκ» γράφει ο Παρβίν Κασβάν για τον λέοντα.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share