Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο ηθοποιός… απόλυτο αρσενικό χορεύει ζεϊμπέκικο στη μέση της πλατείας και ξεσηκώνει όλο τον κόσμο

«Βαρύς» ο χορός του...

22 Νοεμβρίου 2020 13:33
Ο ηθοποιός… απόλυτο αρσενικό χορεύει ζεϊμπέκικο στη μέση της πλατείας και ξεσηκώνει όλο τον κόσμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε δει πολλά ωραία ζεϊμπέκικα, αλλά ένας άνδρας είναι αυτός, που ξεχωρίζει για την φοβερή ικανότητα στο συγκεκριμένο χορό, με τον πασίγνωστο ηθοποιό να επιβεβαιώνει το γιατί θεωρείται από πολλούς… το απόλυτο αρσενικό, χορεύοντας εν μέσω αποθέωσης στη μέση της πλατείας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει γράψει ιστορία για τα φοβερά του ζεϊμπέκικα, όπως εκείνο που... ανατρίχιασε όλο το πλατό, δείχνοντας τη λεβεντιά του, και δε διστάζει να το κάνει ούτε στη Στυλίδα μπροστά σε όλο τον κόσμο, εκεί όπου έχει πραγματοποιήσει το δικό του έργο, ως δήμαρχος της περιοχής.

Το τραγούδι «Ένας μάγκας στο Βοτανικό» του Σπύρου Ζαγοραίου άρχισε να παίζει και ο Γκλέτσος βρήκε την ευκαιρία για ένα ακόμη… βαρύ ζεϊμπέκικο, με άπαντες να σταμστούν ό,τι έκαναν και να βαρούν παλαμάκια, ξεσηκωμένοι από τις χορευτικές ικανότητες του συμπολίτη τους, που φανερώθηκαν για άλλη μια φορά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Sterealive.gr

Κλάμα: Το ζεϊμπέκικο… σκέτο έπος που ξεσήκωσε το σπίτι του Big Brother

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πολλά και, είτε έχουμε συγκινηθεί είτε έχουμε… δακρύσει από τα γέλια, ο χορός που είδαμε από το σπίτι του Big Brother ήταν μοναδικός, ξεσηκώνοντας όλους τους συγκατοίκους.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, υπήρξε μεταξύ άλλων ένας γάμος στο ριάλιτι, με την Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά να παίρνουν… την ευλογία του «Μεγάλου Αδελφού», για να ακολουθήσει μετά το γλέντι, όπου ο Θέμης Κανέλλος… τα έδωσε όλα.

Ο ίδιος σηκώθηκε το τραγούδι «Τι σου’χω κάνει» του Αντώνη Ρέμου και ξεκίνησε το δικό του… ξεχωριστό ζεϊμπέκικο, χοροπηδώντας και προσπαθώντας ίσως… να πετάξει. Οι συμπαίκτες του, πάντως, τον αποθέωσαν, σε μια από τις πιο υπέροχες στιγμές του σόου.

Δείτε το βίντεο:

Λεβέντης 75χρονος παππούς χορεύει το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο

Έχουμε δει πολλούς νέους να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τους έχουμε θαυμάσει, όμως αυτός ο παππούς μας ανατρίχιασε και μας συγκίνησε ταυτόχρονα.

Μέσα από αυτό το χορό, ο άνθρωπος μπορεί και εκφράζεται, ενώ απ' ότι καταλαβαίνουμε πρόκειται για μια θεατρική παράσταση σχολείου, αφού και στη λεζάντα του βίντεο αναγράφεται ότι έτσι κλείνει 26 χρόνιας συνεργασίας με αυτό.

Δεν υπάρχει καλύτερος χορός από το ζεϊμπέκικο για να κλείσει ένας κύκλο, αφού μέσα από αυτό μπορεί να πει την ιστορία του. Όταν τελείωσε ο χορός τα χειροκροτήματα έπεσαν βροχή...

Δείτε τον και θαυμάστε τις άπταιστες κινήσεις του:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share