Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρος συνδυασμός: Σπουδαίος καλλιτέχνης έδωσε το ρυθμό και δεκάδες καλλονές έβαλαν «φωτιά» με το τσιφτετέλι

Κόλαση στην πίστα

22 Νοεμβρίου 2020 13:13
Θανατηφόρος συνδυασμός: Σπουδαίος καλλιτέχνης έδωσε το ρυθμό και δεκάδες καλλονές έβαλαν «φωτιά» με το τσιφτετέλι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν τα τραγούδια φτάνουν στο ρυθμό του… τσιφτετελιού, τότε δύσκολα δε θα «ανάψει» το κέφι, όπως έγινε σε μια εκδήλωση, με δεκάδες καλλονές να βρίσκονται στην πίστα και να βάζουν «φωτιά», υπό το τραγούδι πασίγνωστου καλλιτέχνη.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είχε βρεθεί σε ένα πανηγύρι, όπου έδωσε ένα ρεσιτάλ, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Όταν, δε, η ώρα ήρθε για τα τραγούδια «Έξω ντέρτια», «Θέλεις να πεθάνω», «Τέτοια κούκλα» και άλλα μοναδικά του άσματα, ουκ ολίγες κοπέλες σηκώθηκαν και… τρέλαναν άπαντες.

Τα κορίτσια πήγαιναν στην πίτσα κατά δεκάδες και, με το μοναδικό τους λίκνισμα, κόλασαν όσους βρέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση και ανταποκρίθηκαν ιδανικά στο κάλεσμα του διάσημου τραγουδιστή, που έδωσε το ρυθμό, για να επιδοθούν εκείνες στα φοβερά τους τσιφτετέλια, όπως συνέβαινε παλιά και... ορθόδοξα.

Δείτε το βίντεο:

Έβαλε φωτιά η Ειρήνη Kολιδά! Το καυτό τσιφτετέλι της πρώην παίκτριας του Survivοr (Video)

Στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» που ήταν αφιερωμένη στο Χρήστο Νικολόπουλο είχε βρεθεί η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor Ειρήνη Κολιδά.

Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπιασε το μικρόφωνο για να ερμηνεύσει τους «Ψίθυρους Καρδιάς» η γυμνάστρια που έγινε γνωστή από το Survivor σηκώθηκε στην πίστα.

Εκεί με τη «βοήθεια» από τον Πάνο Αργιαννίδη που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, λικνίστηκε στους ρυθμούς του τραγουδιού σε ένα αργό τσιφτετέλι που ανέδειξε τη σιλουέτα της.

Δείτε το βίντεο:

Ξανθιά γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι και δίνει ρεσιτάλ - Το βίντεο έχει 1.506.666 προβολές

Αυτή η ξανθιά γυναίκα, σηκώθηκε και χόρεψε ένα απίθανο τσιφτετέλι. Ο κόσμος που ήταν δίπλα της, τη χειροκροτούσε μέχρι το τέλος του κομματιού.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, μια κοπέλα σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι σε ένα πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στα Λαύκα Κορινθίας το 2014. Η ίδια φανερά ευδιάθετη, δίνει τη ψυχή της ξετυλίγοντας το ταλέντο της.

Μάλιστα, το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει τις 1.506.666 προβολές. Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share