Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κλάμα: Το ζεϊμπέκικο… σκέτο έπος που ξεσήκωσε το σπίτι του Big Brother

Δάκρυα...

21 Νοεμβρίου 2020 12:57
Κλάμα: Το ζεϊμπέκικο… σκέτο έπος που ξεσήκωσε το σπίτι του Big Brother
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζεϊμπέκικα έχουμε δει πολλά και, είτε έχουμε συγκινηθεί είτε έχουμε… δακρύσει από τα γέλια, ο χορός που είδαμε από το σπίτι του Big Brother ήταν μοναδικός, ξεσηκώνοντας όλους τους συγκατοίκους.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, με μια αποχώρηση που προκάλεσε αναστάτωση, υπήρξε μεταξύ άλλων ένας γάμος στο ριάλιτι, με την Άννα Μαρία και τον Δημήτρη Κεχαγιά να παίρνουν… την ευλογία του «Μεγάλου Αδελφού», για να ακολουθήσει μετά το γλέντι, όπου ο Θέμης Κανέλλος… τα έδωσε όλα.

Ο ίδιος σηκώθηκε το τραγούδι «Τι σου’χω κάνει» του Αντώνη Ρέμου και ξεκίνησε το δικό του… ξεχωριστό ζεϊμπέκικο, χοροπηδώντας και προσπαθώντας ίσως… να πετάξει. Οι συμπαίκτες του, πάντως, τον αποθέωσαν, σε μια από τις πιο υπέροχες στιγμές του σόου.

Δείτε το βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη με αναπηρικό αμαξίδιο που... Σοκ! (video)

Ποιος είπε πως η αναπηρία είναι εμπόδιο στη ζωή ενός ανάπηρου … κάνετε μεγάλο λάθος ..ιδού η απόδειξη !

Συγκλόνισε ο Παναγιώτης στη εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας η οποία έγινε για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για τον 22χρονο Παναγιώτη!

Η προσέλευση του κόσμου άρχισε από πολύ νωρίς και το κέντρο όπου γινόταν η εκδήλωση γέμισε ασφυκτικά πολύ πριν ξεκινήσει και επίσημα η εκδήλωση...

Ο Παναγιώτης χόρεψε ζεϊμπέκικο με το αναπηρικό αμαξίδιο και στο τέλος με την βοήθεια φίλων σηκώθηκε από το αμαξίδιο και δείτε τι έγινε μετά. Εκτός όμως, από αυτό το βίντεο.

Δείτε το βίντεο!

Λεβέντης 75χρονος παππούς χορεύει το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο

Έχουμε δει πολλούς νέους να χορεύουν ζεϊμπέκικο και τους έχουμε θαυμάσει, όμως αυτός ο παππούς μας ανατρίχιασε και μας συγκίνησε ταυτόχρονα.

Μέσα από αυτό το χορό, ο άνθρωπος μπορεί και εκφράζεται, ενώ απ' ότι καταλαβαίνουμε πρόκειται για μια θεατρική παράσταση σχολείου, αφού και στη λεζάντα του βίντεο αναγράφεται ότι έτσι κλείνει 26 χρόνιας συνεργασίας με αυτό.

Δεν υπάρχει καλύτερος χορός από το ζεϊμπέκικο για να κλείσει ένας κύκλο, αφού μέσα από αυτό μπορεί να πει την ιστορία του. Όταν τελείωσε ο χορός τα χειροκροτήματα έπεσαν βροχή...

Δείτε τον και θαυμάστε τις άπταιστες κινήσεις του:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share