Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το παραδοσιακό… ορθόδοξο τσιφτετέλι που κάνει το κλαρίνο να «φλέγεται»

Σκέτο έπος!

21 Νοεμβρίου 2020 12:08
Το παραδοσιακό… ορθόδοξο τσιφτετέλι που κάνει το κλαρίνο να «φλέγεται»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι ένας αγαπημένος χορός στην Ελλάδα και δεν χορεύεται μόνο από τις γυναίκες, με ένα βίντεο… από τα παλιά να μας δείχνει το κλαρίνο να «φλέγεται» και ορισμένους άνδρες να επιδίδονται στο παραδοσιακό… ορθόδοξο λίκνισμα, που γίνεται στα πανηγύρια.

Πρόκειται για ένα σπάνιο «διαμαντάκι» από πανηγύρι στο Χαροκόπι, όπου το γλέντι «άναψε», φανερώνοντάς μας μια εποχή πολύ διαφορετική σε σύγκριση με τη σημερινή. Τότε, δηλαδή, που εμπεδώθηκαν αξίες, που σήμερα θεωρούνται… διαχρονικές.

Το τσιφτετέλι που θα δείτε, μαζί με το μοναδικό παίξιμο του κλαρίνου, έβαλε «φωτιά» στην πίστα, με άνδρες και γυναίκες να ανακατεύονται μεταξύ τους και όλη την περιοχή να μετατρέπεται σε μια… απέραντη χορογραφία, αφού οι συμμετέχοντες στο πανηγύρι δε δίστασαν να… δώσουν πόνο, όπως έκανε και η Ειρήνη Κολυδά με τον «καυτό» της χορό.

Δείτε το βίντεο:

Το μαγικό… διπλό τσιφτετέλι που έδειξε γιατί η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η πιο «καυτή» παρουσιάστρια

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και πολλοί τη θεωρούν, δικαίως, ως την πιο «καυτή» παρουσιάστρια, κάτι που μας απέδειξε στην εκπομπή «Love It» με ένα μαγικό «διπλό» τσιφτετέλι.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια από την Κρήτη σηκώθηκε και έκανε αυτό το φοβερό λίκνισμα, με αφορμή την παρουσίαση ενός επικού βίντεο, το οποίο έδειχνε τους κορυφαίους χορούς διάσημων Ελλήνων σε ψυχαγωγικές, και όχι μόνο, εκπομπές.

Η παραγωγή του ΣΚΑΪ ξεκίνησε, εκεί, να παίζει το τραγούδι «Ανάβεις φωτιές» και η Μαλέσκου, φυσικά, ανταποκρίθηκε, με τα άσματα να διαδέχονται το ένα το άλλο, όπως και τα φοβερά… κουνήματα της παρουσιάστριας, η οποία επέδειξε τις ικανότητές της και σε αυτό τον χορό, όπως και της ανταπόκρισής της στο σκληρό εθνικό τηλεοπτικό σκηνικό.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share