Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκύλος πήδηξε ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδήγησε στο μωρό της - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Απίθανο περιστατικό

18 Νοεμβρίου 2020 19:09
Σκύλος πήδηξε ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδήγησε στο μωρό της - Η συνέχεια σοκάρει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα βράδυ, ο σκύλος μιας οικογένειας άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Το πιστό σκυλί πήδηξε πάνω στο ξαφνικά στο κρεβάτι της μητέρας και την οδήγησε στο μωρό της.

«Το σκυλί είναι τρομερά υπάκουο, έτσι, αυτή η συμπεριφορά μας φάνηκε πολύ περίεργη», είπε η Jenna Brousseau. Όντως κάτι δεν πήγαινε καλά. Το κοριτσάκι τους, η Harper, είχε σταματήσει να αναπνέει κατά τη διάρκεια του ύπνου της. Ενώ, μια απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία μητέρα, η οποία θέλησε να δει τον τρόπο που το μωρό της μόλις 23 μηνών, καταλήγει κάθε βράδυ να φεύγει από το κρεβάτι του και να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Η Jenna κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όπως αναφέρει το taz. Η Harper ευτυχώς επέζησε, χάρη στην έγκαιρη ειδοποίηση του Duke.

“Αν ο Duke δεν μας ξυπνούσε, δεν θέλω να φανταστώ τι θα μπορούσε να έχει συμβεί,” δήλωσε η Jenna. “Είναι ο τέλειος σκύλος, ήταν γραφτό να γίνει δικός μας.”

Οι άνθρωποι συχνά αστειεύονται με την αφοσίωση των σκύλων. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν τα αδέσποτα σκυλιά κατώτερα. Ο Duke απέδειξε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει, όταν με την εξυπνάδα του και την αφοσίωσή του, κατάφερε να σώσει ένα μωρό μόλις 9 εβδομάδων.

Δείτε το βίντεο:

Είδαν τον σκύλο μέσα στο βαρέλι και προσπάθησαν να τον βγάλουν - Μόλις όμως κατάλαβαν τι του είχαν κάνει, έπαθαν σοκ

Κάποιοι περαστικοί παρατήρησαν έναν αδέσποτο σκύλο να κρύβεται σε ένα μεγάλο βαρέλι. Μέχρι που κάποιος συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος είχε κολλήσει μέσα σε πίσσα και δεν μπορούσε καν να κουνηθεί.

Πιθανόν το ζώο να μπήκε μέσα στο βαρέλι επειδή κρύωσε, αλλά εντέλει η θερμοκρασία του σώματός του έλιωσε την πίσσα και κόλλησε στο τρίχωμά του. Οι εθελοντές μιας φιλοζωικής οργάνωσης έκοψαν με μηχανήματα το βαρέλι και ξεκίνησαν την πολύωρη διαδικασία αποκόλλησης από την πίσσα, αλείφοντας τον σκύλο με φυτικό λάδι.

Ο σκύλος πιθανόν να είχε εγκλωβιστεί για μέρες χωρίς τροφή και νερό και οι προσπάθειες διάσωσης ήταν κρίσιμες. Χρειάστηκαν εντέλει 3 ώρες για να μπορέσει να σταθεί όρθιο το ζώο. Ενώ παράλληλα αξίζει να διαβάσετε άλλη μια όμορφη ιστορία με ένα σκύλο που συνάντησε ξανά τον ιδιοκτήτη του έπειτα από 8 χρόνια, θα πάθετε σοκ από την αντίδρασή του.

Δείτε την απίστευτη προσπάθεια διάσωσης, που είχε αίσιο τέλος στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share