Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γυπαετός από τους λίγους: Γκρεμίζει το πλατό του «Ρουκ Ζουκ» με το τσιφτετέλι του - Θα κλάψετε από τα γέλια

Ξέσπασε σε γέλια η Ζέτα Μακρυπούλια!

18 Νοεμβρίου 2020 13:12
Γυπαετός από τους λίγους: Γκρεμίζει το πλατό του «Ρουκ Ζουκ» με το τσιφτετέλι του - Θα κλάψετε από τα γέλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πήγε για να παίξει αλλά κατέληξε να… λικνίζεται σε ρυθμούς τσιφτετελιού ξεσηκώνοντας παίκτες και κοινό με το τσιφτετέλι του.

Ο παίκτης της ομάδας «Τα αθώα κουτάβια», μόνο αθώος δεν αποδείχτηκε αφού πριν σύρει τον χορό, φρόντισε να ενημερώσει τη Ζέτα πως είναι «φωτιά». Και δεν έμεινε στα λόγια!

Χωρίς δεύτερη σκέψη σηκώθηκε και ξεκίνησε τα τσιφτετέλια με το στούντιο να μετατρέπεται σε πίστα και την παρουσιάστρια να αδυνατεί πλέον να συγκρατήσει τα γέλια της. Η αλήθεια είναι, πάντως, πως το’ χει. Παράλληλα δείτε και το βασανιστικό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που μοίρασε εγκεφαλικά.

Ξανθιά γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι και δίνει ρεσιτάλ - Το βίντεο έχει 1.506.666 προβολές

Αυτή η ξανθιά γυναίκα, σηκώθηκε και χόρεψε ένα απίθανο τσιφτετέλι. Ο κόσμος που ήταν δίπλα της, τη χειροκροτούσε μέχρι το τέλος του κομματιού.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, μια κοπέλα σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι σε ένα πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στα Λαύκα Κορινθίας το 2014. Η ίδια φανερά ευδιάθετη, δίνει τη ψυχή της ξετυλίγοντας το ταλέντο της, όπως έκανε και η Κατερίνα Λιόλιου με τον "καυτό" της χορό.

Μάλιστα, το βίντεο στο Youtube έχει φτάσει τις 1.506.666 προβολές. Δείτε το:

Τρέλανε τους πάντες ο Μάρκος Σεφερλής: Χόρεψε τσιφτετέλι και έβαλε "φωτιά" στο διαδίκτυο

Το Athensmagazine.gr θα σας θυμίσει σήμερα, το τσιφτετέλι του Μάρκου Σεφερλή στη μέση του δρόμου, το οποίο "τρέλανε" το διαδίκτυο. Εσείς το έχετε δει;

Μετά το εκθαμβωτικό τσιφτετέλι μιας κουμπάρας, θα σας παρουσιάσουμε ένα βίντεο που δείχνει τον ταλαντούχο ηθοποιό να χορεύει στην Ερμού. Βέβαια, να τονίσουμε, ότι το βίντεο είναι παλιό. Στο εν λόγω χορευτικό σόου, όπως θα δείτε, τον συνόδευε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι δυο τους είχαν στήσει τρελό γλέντι, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Αλληθώρισε όλος ο αντρικός πληθυσμός: Φόρεσε το πιο καυτό της μίνι και μοίρασε εγκεφαλικά με το τσιφτετέλι της

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν". Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που τη θαυμάζουμε να χορεύει, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Λευτέρης Κιντάτος και ερμήνευε "το τραγούδι των γύφτων" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share