Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το ζεϊμπέκικο μάνας και γιου που… σήκωσε όλο το πλατό στον αέρα

Συγκίνησαν μαζί στο σόου

17 Νοεμβρίου 2020 12:50
Το ζεϊμπέκικο μάνας και γιου που… σήκωσε όλο το πλατό στον αέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι νέοι έχουν αποδείξει πως μπορούν να χορέψουν φοβερό ζεϊμπέκικο κι ένας εξ αυτών συγκίνησε, χορεύοντάς το μαζί με τη μητέρα του και… σηκώνοντας με τις κινήσεις του όλο το πλατό στον αέρα.

Πρόκειται για τον νεαρό Αλέξανδρο Παμπόρη, ο οποίος είχε κερδίσει το κοινό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με τις ικανότητές του στον εν λόγω χορό, που μόνο εύκολος δεν είναι. Στον τελικό, δε, κρατούσε μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους κριτές, το κοινό και τους τηλεθεατές, αποφασίζοντας μαζί με τη μητέρα και τον θείο του να χορέψουν το τραγούδι «Της γερακίνας γιος» του Βασίλη Τσιτσάνη.

Ο χορός αυτός κέρδισε τα πιο εγκωμιαστικά σχόλια από την επιτροπή, ενώ και ο κόσμος τον κράτησε ψηλά, αφού στο τέλος της βραδιάς είχε κατακτήσει την τρίτη θέση, σε μια διάκριση αρκετά σημαντική για την ηλικία του, με έναν πασίγνωστο ηθοποιό σε μια άλλη περίπτωση να σκορπά ανατριχίλα.

Δείτε το βίντεο:

To ζεϊμπέκικο ηθοποιού με «καυτό» στενό φόρεμα που «μάγεψε» (Video)

Ο Κώστας Μακεδόνας ερμήνευσε το τραγούδι «Το γράμμα» στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγεία μας βρε παιδιά». Κάπου εκεί, η Νίκη Λάμη ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο. Με ένα «καυτό» στενό φόρεμα, η ηθοποιός χόρεψε με πάθος, και έκανε τους πάντες να τη χειροκροτήσουν.

Δείτε το βίντεο:

Η χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει τρελάνει το διαδίκτυο (Video)

Η χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει τρελάνει το διαδίκτυο. Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Θραύση στο διαδίκτυο έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που δείχνει μία εκπληκτική χορογραφία ζεϊμπέκικου από μία ομάδα χορευτών.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας με μία εξαιρετικά εντυπωσιακή χορογραφία.

Απολαύστε την υπέροχη χορογραφία ζεϊμπέκικου από τον Χρίστο Σιακαλλή και την ομάδα του!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share