Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Ψαράς δόλωσε ωμό κρέας και έριξε αγκίστρια στον Αμαζόνιο! Τι κατέγραψε η κάμερά του (Video)

Σοκαριστικές εικόνες

15 Νοεμβρίου 2020 20:52
Ψαράς δόλωσε ωμό κρέας και έριξε αγκίστρια στον Αμαζόνιο! Τι κατέγραψε η κάμερά του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ψαράς αποφάσισε να πάει για ψάρεμα στον Αμαζόνιο δολώνοντας τα αγκίστρια του με ωμό κρέας. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα στο βυθό δύσκολα περιγράφεται.

Δείτε το βίντεο:

Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό ένας άνδρας έτρωγε κρέας καθημερινά και σε μεγάλες ποσότητες. Αυτό που έπαθε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Μοιάζει με ένα φυσιολογικό κομμάτι κρέας - Μόλις μάθετε τι είναι θα μείνετε άφωνοι

Η ευρύτερη διάδοση του «ψεύτικου κρέατος» που παράγεται εργαστηριακά είναι ζήτημα χρόνου. Εντοπίσαμε λοιπόν το ίσως πιο ρεαλιστικό κομμάτι που μοιάζει απίστευτα με κρέας ωστόσο δεν είναι. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα διαφορετικό κομμάτι κρέας, δείτε εδώ ακόμη μια "τρομακτική" ανακάλυψη.

Η «ψεύτικη μοσχαρίσια μπριζόλα» φτιάχνεται με βάση την πρωτεΐνη αρακά και το χυμό παντζαριού και αποτελεί το τέλειο ίσως μέχρι στιγμής αντίγραφο κρέατος από πλευράς τουλάχιστον όψης και υφής. Παράγεται από την ισπανική εταιρία Novameat η οποία δουλεύει πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν εδώ και αρκετά χρόνια προκειμένου να ερευνήσει και να εξελίξει την απαιτούμενη τεχνολογία παραγωγής τεχνητού κρέατος.

κρέας

Η αγορά τα τελευταία χρόνια βομβαρδίζεται από ποικιλία φυτικών προϊόντων που «μιμούνται» γευστικά το κρέας τα οποία μάλιστα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Έχουμε δει από μπέργκερ και λουκάνικα μέχρι και τεχνητό ψάρι στα οποία βασικό συστατικό είναι επί το πλείστον η πρωτεΐνη αρακά.

Η διαφορά συγκριτικά με τα προϊόντα άλλων γνωστών εταιριών είναι το «κρέας» της Novameat μιμείται το πραγματικό όχι μόνο γευστικά αλλά και στην υφή αφού μοιάζει σαν να περιέχει λίπος και μυς. Σύμφωνα με συνέντευξη του ιδιοκτήτη της εταιρίας, Γκιουζέπε Σκιόντι, στον Guardian, ακόμα πειραματίζονται με το κομμάτι της γεύσης και ότι εντός των επόμενων μηνών θα καταλήξουν στην τελική σύσταση του προϊόντος. Επίσης, αναφέρει ότι ενδεχομένως να δημιουργήσουν με την ίδια «συνταγή» και μπέργκερ. Η φυτική μπριζόλα αναμένεται να βγει στην αγορά το 2021.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share