Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

98χρονη γιαγιά χορεύει το ζεϊμπέκικο της ψυχής της στο γάμο της εγγονής της (Video)

Συγκλονιστική στιγμή

14 Νοεμβρίου 2020 14:37
98χρονη γιαγιά χορεύει το ζεϊμπέκικο της ψυχής της στο γάμο της εγγονής της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το ζεϊμπέκικο της ψυχής της χόρεψε μια 98χρονη γιαγιά στο γάμο της εγγονής της. Η γιαγιά Δήμητρα μπορεί να είναι ομογενής, αλλά δεν ξεχνά ποτέ την πατρίδα της. Η ίδια, λοιπόν, χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο και συγκεκριμένα την «Ρόζα» του Μητροπάνου στο γάμο της εγγονής της που ζει στο Τορόντο.

Η γιαγιά Δήμητρα αν και στην αρχή κρατάει το χέρι της νύφης, μετά το αφήνει και χορεύει μόνη της ζεϊμπέκικο κάνοντας τους πάντες να χτυπούν παλαμάκια ρυθμικά. Επίσης, δείτε μια χορογραφία ζεϊμπέκικου που έχει τρελάνει το διαδίκτυο. Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα αντρών που χορεύει το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Δείτε το βίντεο:

Έκανε το μεγαλύτερο comeback με το πιο βαρύ θηλυκό ζεϊμπέκικο και άφησε τους πάντες άφωνους

Όταν μια γυναίκα χορεύει ζεϊμπέκικο δεν έχεις παρά να γονατίσεις μπροστά της και να συνοδεύσεις το χορό της με ρυθμικά παλαμάκια.

17 χρόνια μετά τη λήξη του πιο πολυσυζητημένου ριάλιτι τραγουδιού, αίσθηση προκαλεί ακόμη η ταλαντούχα τραγουδίστρια. Ο λόγος για τη Μάρω Λύτρα που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story. Η τραγουδίστρια είχε ξεχωρίσει για την όμορφη φωνή της, ενώ είχε κάνει αίσθηση τόσο με το καλλίγραμμο κορμί της, όσο και με τη... στενή σχέση που ανέπτυξε με τον συμπαίκτη της στο ριάλιτι, Κώστα Καραφώτη.

Μπορεί η εντυπωσιακή τραγουδίστρια να μη ζει πλέον στην Ελλάδα άλλα όταν βγήκε από το σπίτι του Fame Story φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δημοσιότητα που της είχε δοθεί και έτσι τη συναντήσαμε στις μεγαλύτερες πίστες. Σε μια τέτοια εμφάνισή της σε βραδινό μαγαζί και χωρίς να αφήσει το μικρόφωνο από τα χέρια της απέδειξε πως και οι γυναίκες μπορούν να χορέψουν ζεϊμπέκικο και μάλιστα με ψυχή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μάρω Λύτρα καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα χορεύει ένα τίμιο ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας κούκλας ηθοποιού.

Δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο της τραγουδίστριας:

Ο ορισμός του απόλυτου αρσενικού: Χορεύει το πιο θρασύ ζεϊμπέκικο και τρίζει η Γη

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και απαιτεί θάρρος και θράσος, χαρακτηριστικά που σίγουρα δεν λείπουν από τον πασίγνωστο αυτό ηθοποιό που με το χορό τους άφησε άφωνους τους πάντες.

Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο. Οι γυναίκες τον χαρακτηρίζουν ως το απόλυτο αρσενικό και άντρα παλαιάς κοπής και δεν έχουν άδικο, δείτε εδώ ένα ακόμη θρασύ ζεϊμπέκικο του.

Αφορμή στάθηκε το αφιέρωμα που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Στέλιο Καζαντζίδη μέσα από την εκπομπή του Στην υγειά μας ρε παιδιά στο πρόσφατο παρελθόν. Και εκεί, σε κάποιο από τα τραγούδια του που ερμήνευσαν οι Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μακεδόνας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Κώστας Καραφώτης, Κώστας Αγέρης και Ειρήνη Τουμπάκη ο Γκλέτσος σηκώθηκε και χόρεψε τη γνωστή… βαριά ζεϊμπεκιά η οποία και απογείωσε το κέφι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share