Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο ορισμός του απόλυτου αρσενικού: Χορεύει το πιο θρασύ ζεϊμπέκικο και τρίζει η Γη

Ανατριχιάσαμε!

11 Νοεμβρίου 2020 10:17
Ο ορισμός του απόλυτου αρσενικού: Χορεύει το πιο θρασύ ζεϊμπέκικο και τρίζει η Γη

Το ζεϊμπέκικο είναι χορός βαρύς και απαιτεί θάρρος και θράσος, χαρακτηριστικά που σίγουρα δεν λείπουν από τον πασίγνωστο αυτό ηθοποιό που με το χορό τους άφησε άφωνους τους πάντες.

Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο. Οι γυναίκες τον χαρακτηρίζουν ως το απόλυτο αρσενικό και άντρα παλαιάς κοπής και δεν έχουν άδικο, δείτε εδώ ένα ακόμη θρασύ ζεϊμπέκικο του.

Αφορμή στάθηκε το αφιέρωμα που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον Στέλιο Καζαντζίδη μέσα από την εκπομπή του Στην υγειά μας ρε παιδιά στο πρόσφατο παρελθόν. Και εκεί, σε κάποιο από τα τραγούδια του που ερμήνευσαν οι Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Μακεδόνας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Κώστας Καραφώτης, Κώστας Αγέρης και Ειρήνη Τουμπάκη ο Γκλέτσος σηκώθηκε και χόρεψε τη γνωστή… βαριά ζεϊμπεκιά η οποία και απογείωσε το κέφι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γκρεμίστηκε το πλατό - Χόρεψε το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο και έκανε το διαδίκτυο να παραληρεί

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Δείτε εδώ το θρασύ ζεϊμπέκικο γνωστού ηθοποιού που πλημμύρισε την πίστα γαρύφαλλα.

Αυτή τη φορά καλεσμένος ήταν ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Σπανός όπου σε μια σπάνια εμφάνισή του είπε να μας δείξει τις χορευτικές του ικανότητες. Όταν λοιπόν ο Θέμης Αδαμαντίδης ξεκίνησε να τραγουδά τη "Ρόζα" ο ηθοποιός σηκώθηκε και μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης καταφέρνοντας να εκπλήξει τους πάντες και η πίστα να πλημμυρίσει από γαρύφαλλα!

Δείτε εδώ το μοναδικό του ζεϊμπέκικο:

Η ζεϊμπεκιά του Γρηγόρη που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

Η ελληνική τηλεόραση έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές και μας έχει χαρίσει αμέτρητες "ιστορικές" σκηνές από διάφορες σειρές. Μια εκ των οποίων και το απόλυτο ζεϊμπέκικο που ακολουθεί.

Το 2001 είδαμε για πρώτη φορά στους δέκτες μας την κωμική σειρά "Είσαι το ταίρι μου" και τη λατρέψαμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μια ιστορία παρεξηγήσεων και μεγάλων ερώτων σε συνδυασμό με πηγαίο χιούμορ. Ένας εκ των πρωταγωνιστών και ο Γρηγόρης, κατά κόσμον Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Στο ρόλο του ήταν πραγματικά απολαυστικός και μία από τις ωραιότερες σκηνές που μας έχει χαρίσει είναι και το ακόλουθο ζεϊμπέκικο όπου χορεύει πιωμένος σε ένα ταβερνάκι για να... πνίξει τον πόνο του. Το κοινό παρακολούθησε τη σκηνή με μάτια ορθάνοιχτα καθώς ο ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες... εκδηλώσεις. Φυσικά, από το Top 10 των ζεϊμπέκικων της ελληνικής τηλεόρασης δεν θα μπορούσε να λείψει και αυτό του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Δείτε τον απολαυστικό χορό του στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share