Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ξεχείλισε... αντρίλα: Το πιο ανατρεπτικό τσιφτετέλι όλων των εποχών

Πάθαμε πλάκα!

11 Νοεμβρίου 2020 10:10
Ξεχείλισε... αντρίλα: Το πιο ανατρεπτικό τσιφτετέλι όλων των εποχών

Έχουμε συνηθίσει στις πίστες να βλέπουμε γυναικεία κορμιά να λικνίζονται στις νότες του μπουζουκιού και να χαρίζουν μοναδικά τσιφτετέλια στο κοινό. Αυτή τη φορά όμως το τσιφτετέλι μύρισε.... τεστοστερόνη!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει μεγάλους καλλιτέχνες και πρόσωπα που σπάνια εμφανίζονται στον τηλεοπτικό φακό. Στο Πρωτοχρονιάτικο λοιπόν τραπέζι του δεν γινόταν να λείπει ο σπουδαίος ηθοποιός και καλός φίλος του παρουσιαστή, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Όσο η Κατερίνα Λιόλιου βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε το "Σαλονικιό" ο γοητευτικός ηθοποιός δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να τιμήσει με ένα δικό του τρόπο την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη. Σε αυτή του την αναπάντεχη για όλους κίνηση δεν γινόταν να μην τον συνοδεύσει και ο Σπύρος Παπαδόπουλος και να χαρίσουν στους παρευρισκόμενους αλλά και τους τηλεθεατές ένα μοναδικό θέαμα. Ωστόσο, για τον παρουσιαστή της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά" μας έχει εκπλήξει κι άλλες φορές συνοδευόμενος από κάποια εντυπωσιακή παρουσία, δείτε εδώ το τσιφτετέλι που τον "έκαψε".

Δείτε το απολαυστικό τσιφτετέλι:


Πήρε «φωτιά» το κλαρίνο: Το «καυτό» τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που έκανε όλη την πίστα να αναστενάξει

«Φωτιά» πήρε το κλαρίνο σε ένα από τα πιο «καυτά» τσιφτετέλια, που έχουν δει τα μάτια μας, με μια μελαχρινή καλλονή να κάνει όλη την πίστα να αναστενάξει σε πολύ… στενή επαφή με τον άνδρα, που τη συνόδευσε στον χορό.

Στη διάρκεια μιας ζωντανής συναυλίας, αρκετοί θέλησαν να σηκωθούν για να χορέψουν ένα τσιφτετέλι, αλλά ειδικά ένα ζευγάρι… έδωσε ρέστα με τον χορό του, κάνοντας τη διαφορά με την ερωτικού επιπέδου επαφή, που ανέπτυξαν στη διάρκεια του τσιφτετελιού, κάτι που προκάλεσε και μια ξανθιά κουκλάρα με χορό που... κολάζει και Άγιο.

Μετά από τέτοιο χορό, βέβαια, πώς να… σταματήσει το κλαρίνο; Η κοπέλα ήταν υπέροχη με το λίκνισμά της, τρελαίνοντας το συνοδό της και άπαντες, όσους την παρακολούθησαν, όπως και τους πάνω από 3.500 που έχουν δει αυτό το βίντεο.

Δείτε το κι εσείς:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share