Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν: Εκατοντάδες Τούρκοι χορεύουν το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο για χάρη των Ελλήνων

Μια υπέροχη χορογραφία

10 Νοεμβρίου 2020 12:42
Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν: Εκατοντάδες Τούρκοι χορεύουν το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο για χάρη των Ελλήνων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται πάντοτε σε μια μεγάλη πολιτική και όχι μόνο αντιπαράθεση, αλλά πάμπολλες φορές έχει αποδειχθεί, ότι οι δύο λαοί μεταξύ τους δεν έχουν απολύτως τίποτα να χωρίσουν, διαθέτοντας παραδόσεις που τους φέρνουν κοντά, όπως ο χορός, με τους γείτονές μας να λατρεύουν το ζεϊμπέκικο.

Αυτό φάνηκε σε μια υπέροχη χορογραφία, όπου εκατοντάδες Τούρκοι στη Σμύρνη χορεύουν το πιο συγκινητικό ζεϊμπέκικο για χάρη των Ελλήνων φίλων τους. Άπαντες συγκεντρώθηκαν σε μια πλατεία, προκειμένου να χορέψουν το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» του σπουδαίου Μάνου Λοΐζου, συγκλονίζοντας με τις ικανότητές τους, αλλά και το ρυθμό που είχαν, όπως έκανε και ένας διάσημος Έλληνας ηθοποιός με το πιο «βαρύ» ζεϊμπέκικο που τρέλανε το διαδίκτυο.

Όλοι τους βρίσκονταν εντός χορογραφίας, ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα και αφήνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, το οποίο σίγουρα θα συγκινήσει όποιον Έλληνα διαπιστώσει, ότι με τους Τούρκους, σε επίπεδο αλληλεπίδρασης λαών, δεν έχουμε λόγο να μην είμαστε καλοί γείτονες.

Δείτε το βίντεο:

Το θρασύ ζεϊμπέκικο Έλληνα ηθοποιού που πλημμύρισε την πίστα από γαρύφαλλα και σπασμένα πιάτα

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει ζήσεις πολλές ένδοξες στιγμές τόσο από βαρύγδουπα ονόματα όσο και από αξέχαστους χορούς.

Μια τέτοια στιγμή έζησε κι όταν ο πασίγνωστος αυτός ηθοποιός σε μια εξαιρετικά σπάνια εμφάνισή του σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο και σείστηκε όλο το πλατό.

Ο λόγος για τον Τάσο Γιαννόπουλο, τον ηθοποιό που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά "Ευτυχισμένοι Μαζί" και μας χάρισε άφθονες στιγμές γέλιου. Απ' ότι φαίνεται ο ηθοποιός έχει και άλλα κρυφά ταλέντα που μόλις τα αποκάλυψε μείναμε άφωνοι.

Ενώ ο Δημήτρης Μπάσης ερμήνευε το τραγούδι "η ζωή εδώ τελειώνει" ο Τάσος Γιαννόπουλος σηκώθηκε στην πίστα και με το βαρβάτο του ζεϊμπέκικο προκάλεσε πανικό, όχι μόνο στο πλατό αλλά και στο διαδίκτυο μιας και οι προβολές έχουν ξεπεράσει το 1 εκ.

Δείτε το θρασύ ζεϊμπέκικο στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share