Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Έδωσαν στη γιαγιά τους αυτή την περίεργη συσκευή - Μόλις την είδε άρχισε να...

Δακρύσαμε από τα γέλια

9 Νοεμβρίου 2020 10:45
Έδωσαν στη γιαγιά τους αυτή την περίεργη συσκευή - Μόλις την είδε άρχισε να...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Είναι ξεκαρδιστικό να βλέπεις ανθρώπους τρίτης ηλικίας να προσπαθούν να κατανοήσουν και χρησιμοποιήσουν gadgets ή οποιοδήποτε τεχνολογικό επίτευγμα! Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της γιαγιάς που θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε μια γιαγιά που έρχεται σε επαφή με ηλεκτρονικές συσκευές, δείτε εδώ την αναζήτηση μιας γιαγιάς στο Google που έγινε viral.

Η ιταλικής καταγωγής γιαγιά, όχι μόνο μας έκανε να γελάσουμε με τις αντιδράσεις της – όταν αντιλαμβάνεται πως το μικρό κουτί δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά της- αλλά και με το πως αποκαλεί την Google home!

Το βίντεο έγινε viral με 24 εκ. προβολές και συνεχίζει να διασκεδάζει τους χρήστες του facebook.

Δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο:

Έβαλε τη γιαγιά του να τηγανίσει αυγά κι έγινε viral - O λόγος θα σας σοκάρει

Αυτή η γιαγιά έψαχνε να βρει έναν τρόπο για να προστατευτεί από το καυτό λάδι όταν τηγανίζει και τον βρήκε!

Δεν φαντάστηκε όμως ότι μέσα σε λίγες ώρες θα γινόταν viral σε όλο τον κόσμο και θα σκόρπιζε άφθονο γέλιο χάρη στην εφευρετικότητα της! Ωστόσο, viral έγινε και η πρωτότυπη ευχή αυτής της γιαγιάς που έκλεισε τα 104.

Ο εγγονός της δημοσίευσε μια φωτογραφία με τίτλο "Η τεχνική της γιαγιάς μου για να μαγειρεύει με καυτό λάδι». Κι αυτή ήταν η αρχή...

Από κάτω τα σχόλια ξεπέρασαν τις 1,5 χιλιάδες, ενώ τα like τις 70 χιλιάδες -γεγονός που καθιστά τη γιαγιά πραγματική influencer!

Στη φωτογραφία λοιπόν βλέπουμε τη γιαγιά να έχει κόψει ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι, 1,5 λίτρου, και να έχει αφαιρέσει το κάτω μέρος. Η ίδια έβαλε μέσα το χέρι της, ώστε να πιάσει την κουτάλα, το χερούλι της οποίας πέρασε μέσα από το στόμιο. Από πάνω έβαλε μια πετσέτα, για επιπλέον προστασία. Μαγκάιβερ η γιαγιά!

My grandma’s technique for cooking with hot oil from funny

Αν και το συγκεκριμένο hack θα μπορούσε να είναι ακόμα και βοηθητικό, μάλλον η χαριτωμένη αυτή κυρία κάνει τον γύρο του διαδικτύου για τη γλυκύτητά της και επειδή μας κάνει όλους να νοσταλγούμε τις δικές μας γιαγιάδες, που πάντα μας έφτιαχναν τα πιο νόστιμα φαγητά.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share