Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άφησε τα μικρόφωνα κι έπιασε τα... κουνήματα: Το αισθησιακό τσιφτετέλι διάσημης τραγουδίστριας που προκάλεσε πανικό

Μοναδική!

8 Νοεμβρίου 2020 13:06
Άφησε τα μικρόφωνα κι έπιασε τα... κουνήματα: Το αισθησιακό τσιφτετέλι διάσημης τραγουδίστριας που προκάλεσε πανικό

Όταν στην πίστα ανεβαίνει μια γυναίκα να χορέψει τσιφτετέλι το αναμενόμενο είναι να αρχίσει η βροχή από τα γαρύφαλλα και στα πόδια της να σπάνε τα πιάτα κατά δεκάδες. Αυτό ακριβώς συνέβη και όταν η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και άναψε φωτιές με τον καυτό χορό της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου η οποία μας συστήθηκε μέσω της συμμετοχής της στο μουσικό ριάλιτι "The Voice" και μας μάγεψε με την ροκ εμφάνισή της και τη μοναδική φωνή της. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πλέον έχει κάνει... στροφή στην καριέρα της και έχει αφιερωθεί στο λαϊκό τραγούδι που όπως φαίνεται της πάει πολύ και φυσικά όχι μόνο στις... φωνητικές χορδές.

Όσο στην πίστα βρισκόταν η Κατερίνα Ευγενικού και ερμήνευε το "Πότε Βούδας Πότε Κούδας" η όμορφη τραγουδίστρια σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση ανάβοντας... φωτιές! Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μας εντυπωσιάζει με τα κρυφά της ταλέντα, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε εδώ το αισθησιακό τσιφτετέλι της Κατερίνας Λιόλιου:

Αλληθώρισε όλος ο αντρικός πλήθυσμός: Φόρεσε το πιο καυτό της μίνι και μοίρασε εγκεφαλικά με το τσιφτετέλι της

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν". Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που τη θαυμάζουμε να χορεύει, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Λευτέρης Κιντάτος και ερμήνευε "το τραγούδι των γύφτων" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Το καυτό τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη που έμεινε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!

Με ανεβασμένη διάθεση εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη η οποία ξεσήκωσε το κοινό της χορεύοντας τσιφτετέλι κατά τη διάρκεια της ενότητας της μαγειρικής.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια Μενεγάκη ζήτησε από τον Γιώργο Τσούλη να ετοιμάσει μια συνταγή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όχι όμως μια απλή αλλά μια ειδικά σχεδιασμένη ώστε να γίνει εύκολα από μία γυναίκα, αλλά και την ίδια, στο σπίτι της ώστε να ικανοποιηθεί εκείνη και όσοι θελήσει να ευχαριστήσει.

Δείτε το τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share