Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν έκρυψε τίποτα- Χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι και έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο

Αλληθωρίσαμε

7 Νοεμβρίου 2020 13:10
Δεν έκρυψε τίποτα- Χόρεψε το πιο αισθησιακό τσιφτετέλι και έβαλε φωτιά στο διαδίκτυο

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι είναι σίγουρο πως όλα τα μάτια θα πέσουν πάνω της. Πόσο μάλλον όταν μια τέτοια γυναίκα είναι και δύο μέτρα καλλονή.

Ήταν λίγο καιρό πριν και συγκεκριμένα την περασμένη σεζόν όταν η Κατερίνα Στικούδη ανέλαβε χρέη παρουσιάστριας στο My Style Rocks και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο καλά περνάει στα γυρίσματα του σόου.

Με ένα αποκαλυπτικό μίνι λοιπόν χόρεψε ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι, συνοδευόμενη από το Λάκη Γαβαλά και όπως ήταν αναμενόμενο το Instagram "πήρε φωτιά". Όμως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που βλέπουμε την Κατερίνα Στικούδη να χορεύει, δείτε εδώ ένα τσιφτετέλι από τα... παλιά!

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό της:

Αλληθώρισε όλος ο αντρικός πλήθυσμός: Φόρεσε το πιο καυτό της μίνι και μοίρασε εγκεφαλικά με το τσιφτετέλι της

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν". Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που τη θαυμάζουμε να χορεύει, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Λευτέρης Κιντάτος και ερμήνευε "το τραγούδι των γύφτων" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Το καυτό τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη που έμεινε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!

Με ανεβασμένη διάθεση εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη η οποία ξεσήκωσε το κοινό της χορεύοντας τσιφτετέλι κατά τη διάρκεια της ενότητας της μαγειρικής.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια Μενεγάκη ζήτησε από τον Γιώργο Τσούλη να ετοιμάσει μια συνταγή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όχι όμως μια απλή αλλά μια ειδικά σχεδιασμένη ώστε να γίνει εύκολα από μία γυναίκα, αλλά και την ίδια, στο σπίτι της ώστε να ικανοποιηθεί εκείνη και όσοι θελήσει να ευχαριστήσει.

Δείτε το τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share