Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Το καυτό τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη που έμεινε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!

Κόλασε κόσμο και κοσμάκη!

5 Νοεμβρίου 2020 10:45
Το καυτό τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη που έμεινε στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ανεβασμένη διάθεση εμφανίστηκε σε παλαιότερη εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη η οποία ξεσήκωσε το κοινό της χορεύοντας τσιφτετέλι κατά τη διάρκεια της ενότητας της μαγειρικής.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια Μενεγάκη ζήτησε από τον Γιώργο Τσούλη να ετοιμάσει μια συνταγή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όχι όμως μια απλή αλλά μια ειδικά σχεδιασμένη ώστε να γίνει εύκολα από μία γυναίκα, αλλά και την ίδια, στο σπίτι της ώστε να ικανοποιηθεί εκείνη και όσοι θελήσει να ευχαριστήσει.

Δείτε το τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη στο Athensmagazine.gr:

Γιαγιά χορεύει τσιφτετέλι σε μαγαζί και... τρελαίνει κόσμο

Ένα τσιφτετέλι που θα ζήλευαν πολλές νέες γυναίκες, χόρεψε μια γιαγιά, η οποία έδωσε την ψυχή της και το καταευχαριστήθηκε. Μας απέδειξε μάλιστα, πως δεν παίζει ρόλο η εικόνα, αλλά το να ζεις την κάθε στιγμή της ζωής.

Έχουμε δει νύφες -δείτε εδώ το χορό μιας νύφης- και καυτές γυναίκες να χορεύουν τσιφτετέλι, αλλά η συγκεκριμένη ηλικιωμένη γυναίκα μας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον. Η γιαγιά χόρεψε τσιφτετέλι σε κέντρο διασκέδασης στη Ζάκυνθο, και τη θαυμάσαμε. Μακάρι όταν φτάσουμε τα χρόνια της να έχουμε την ενέργεια της και την όρεξη για ζωή.

Απολαύστε την στο παρακάτω βίντεο:

Αναστέναξε το διαδίκτυο: Το αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι πανέμορφης τραγουδίστριας που κόλασε τους πάντες

Το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου και της εκπομπής "Στην υγεία μας ρε παιδιά" έχει ζήσει πολλές ένδοξες στιγμές από χορούς. Αυτή τη φορά όμως, το σπάνιο τσιφτετέλι αυτής της τραγουδίστριας κόλασε τους πάντες.

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό πριν από 17 χρόνια μέσω της συμμετοχής της στο ριάλιτι τραγουδιού Fame Story. Φυσικά, το μοναδικό της ταλέντο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο κι έτσι η καριέρα της εκτοξεύτηκε κι έφτασε στις μεγαλύτερες πίστες και στη δισκογραφία. Ο λόγος φυσικά για την Ελεάνα Παπαϊωάννου που όπως απέδειξε το ταλέντο της δεν περιορίζεται μόνο στο τραγούδι.

Όσο στην πίστα βρισκόταν η συνάδελφος της Κατερίνα Λιόλιου η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σηκώθηκε και χόρεψε ένα άκρως εντυπωσιακό τσιφτετέλι που έκανε τα πιάτα να σπάνε κατά δεκάδες στα πόδια της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τσιφτετέλι μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το τσιφτετέλι νεαρής ηθοποιού που "ανάγκασε" τον Παπαδόπουλο να χορέψει.

Δείτε το βίντεο με το "κολασμένο" τσιφτετέλι της Ελεάνας Παπαϊωάννου:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share