Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός ο σκύλος ήθελε να γιορτάσει το Halloween με ένα δικό του τρόπο - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας σοκάρει

Αδιανόητο!

2 Νοεμβρίου 2020 13:27
Αυτός ο σκύλος ήθελε να γιορτάσει το Halloween με ένα δικό του τρόπο - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας σοκάρει

Το Halloween είναι μια γιορτή που τιμάται ιδιαίτερα στην Αμερική και τα τελευταία χρόνια παίρνει τη δική της θέση και στην Ελλάδα. Βασικό στοιχείο για αυτή τη γιορτή είναι οι σκαλισμένες κολοκύθες, κάτι το οποίο φαίνεται να ενθουσίασε αυτόν τον σκύλο που τα καμώματα του τον έκαναν viral, όπως ακριβώς και το σκύλο που συνάντησε ξανά τον ιδιοκτήτη του έπειτα από 8 χρόνια.

Μια σκαλισμένη και διακοσμημένη κολοκύθα βρήκε λοιπόν αυτός ο σκύλος και αφού πρώτα έφαγε τα διακοσμητικά φωτάκια που υπήρχαν στο εσωτερικό της αποφάσισε να κάνει μια πιο... κοντινή εξερεύνηση με αποτέλεσμα να σφηνώσει μέσα στην κολοκύθα και χωρίς να βλέπει να προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να απεγκλωβιστεί.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Ο σκύλος γυρίζει για να αφαιρέσει ένα εμπόδιο για έναν τυφλό άντρα και... (video)

Ένα σκυλί έχει ντροπιάσει πολλούς ανθρώπους που συχνά επιλέγουν να ζουν με δυστυχία, ζήλια και πικρία. Το ευγενικό ζώο πιάστηκε στη φωτογραφική μηχανή μαζεύοντας ένα κούτσουρο από το έδαφος, ώστε ένας τυφλός να μην καταλήξει να σκοντάψει πάνω του.

Πήρε το εμπόδιο με τα δόντια του και το έβαλε στην άκρη του δρόμου πριν συνεχίσει την βόλτα του. Ένα σκυλί είναι και θα είναι πάντα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αγαπά χωρίς όρια και νοιάζεται χωρίς να ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα.

Ένας καλόκαρδος σκύλος ονομάστηκε ήρωας αφού βοήθησε έναν τυφλό να περπατήσει χωρίς να πέσει πάνω σε ένα εμπόδιο που βρισκόταν στο δρόμο του. Ένας αστυνομικός από το Pune City έκανε τους χρήστες του Twitter να κλαίνε όταν δημοσίευσε ένα βίντεο με το μαύρο, αφράτο σκυλί που έκανε την πράξη της καλοσύνης του χωρίς να νοιάζεται ποιος τον παρακολουθούσε.

Η καλοσύνη του σκύλου

Η καλοσύνη και η συμπόνια πάνε μαζί. Είτε εμφανίζεται με μια μεγάλη χειρονομία είτε με μια μικρή δράση, αν είναι ανιδιοτελής, τότε είναι γεμάτη με αγάπη. Τέτοιες ιδιότητες δεν βρίσκονται μόνο στους ανθρώπους. Ακόμα και τα ζώα μπορούν να ενεργήσουν με καλοσύνη.

Όταν μιλάμε για συμπονετικά ζώα, αμέσως ένας σκύλος έρχεται στο μυαλό όλων. Για τον σκύλο, η αγάπη και η πίστη είναι τα δύο πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που διαθέτει. Ένας σκύλος έρχεται σε ένα άτομο με τόση αγάπη στο μικροσκοπικό «φουσκωτό» στήθος του. Τα δίνουν όλα σε ένα άτομο που εμπιστεύονται.

Ωστόσο, υπήρξαν στιγμές που ποτέ δεν αντιστρέφεται. Είτε εγκαταλείπονται ή αντιμετωπίζονται τρομερά για αυτό που κάνουν. Παρ ‘όλα αυτά, ένα σκυλί δεν θα σταματήσει ποτέ να δίνει την αγάπη, την πίστη και την ελπίδα του σε έναν ξένο, ανεξάρτητα από το τι.

Πολύ συχνά, έχουμε ακούσει περιπτώσεις όπου ένας σκύλος βοηθάει στη διάσωση ενός ανθρώπου ή τον έχει βοηθήσει σε περιόδους ανάγκης. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι για το ζώο, εκτός από την ευημερία των άλλων τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία, ενώ αξίζει να διαβάσετε και την τρομακτική ιστορία που σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον Αστυνομικό του Πούνε στη σελίδα του στο Twitter. Το βίντεο δείχνει ένα σκυλί να περπατά με έναν άλλο άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά, ένας τυφλός περπατά. Δεν ξέρει ότι υπάρχει ένα τεράστιο κλαδί στο δρόμο του, στο οποίο θα σκοντάψει πιθανώς.

Ο άλλος άνθρωπος δεν προειδοποιεί τον τυφλό. Αυτό συμβαίνει όταν ο σκύλος πηγαίνει να τον διασώσει. Γυρίζει πίσω και πηγαίνει να αφαιρέσει το κλαδί από το δρόμο. Το κρατά από τη μία πλευρά και συνεχίζει.

Η ευγενική χειρονομία του σκύλου κέρδισε καρδιές στο Διαδίκτυο. Πολλοί από αυτούς επαίνεσαν τον σκύλο που το έκανε. «Έτσι συμπεριφέρεται ο κόσμος, αφαιρώντας μπλοκ για άλλους», σχολίασε ένας χρήστης.

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Πολλοί άνθρωποι πρέπει να μάθουν από ένα σκυλί που είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου». Πραγματικά, το βίντεο εμφανίζει τόση αγάπη, καλοσύνη και πίστη εκ μέρους του σκύλου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share