Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

26χρονος επιχείρησε να βγάλει selfie με φαλαινοκαρχαρία! Λίγο αργότερα άρχισε να φωνάζει... (Video)

Ανατριχιαστικό

2 Νοεμβρίου 2020 09:47
26χρονος επιχείρησε να βγάλει selfie με φαλαινοκαρχαρία! Λίγο αργότερα άρχισε να φωνάζει... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 26χρονος άντρας επιχείρησε κάτι που λίγοι θα τολμούσαν και έπεσε στο νερό για να βγάλει selfie με φαλαινοκαρχαρία. Ενώ, σε ένα σοκαριστικό βίντεο που απεικονίζει ένα σπάνιο στιγμιότυπο, δύο λευκοί καρχαρίες επιτίθενται και κατασπαράσσει ο ένας τον άλλον.

Ο καρχαρίας έκανε τη δουλειά του, όμως όταν άρχισε να ανοίγει το στόμα του και να αγγίζει τον νεαρό, εκείνος άρχισε να φωνάζει.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Καρχαρίας κάνει τρομερό σάλτο 4,5 μέτρων με το θήραμα στα φοβερά σαγόνια του (video)

Ο ειδικός στους καρχαρίες Κρις Φάλοους κατέγραψε το εντυπωσιακό άλμα που κάνει ένας λευκός καρχαρίας έξω από το νερό φτάνοντας στα 4,3 μέτρα ενώ κρατάει το θήραμα στα φοβερά σαγόνια του.

Το εντυπωσιακό περιστατικό έλαβε χώρα στις ακτές ενός νησιού στη Νότια Αφρική, με τον τεράστιο λευκό καρχαρία να πραγματοποιεί ένα φοβερό σάλτο πάνω από τα κύματα κατά τη διάρκεια κυνηγιού.
Οι φοβερές εικόνες συμπεριλήφθηκαν σε ένα πρόγραμμα του καναλιού Discovery, αφιερωμένο στους καρχαρίες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι λευκοί καρχαρίες είναι από τους μεγαλύτερους θαλάσσιους θηρευτές της Γης. Κατά μέσο όρο φτάνουν σε μήκος τα 4,6 έως 4,8 μέτρα και θεωρούνται ως οι πιο επικίνδυνοι καρχαρίες για τους ανθρώπους.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr άλλη μια απίστευτη ιστορία με δύτες να κολυμπούν δίπλα από γιγάντιο καρχαρία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο όπου καρχαρίας επιτίθεται και σπάει κλουβί, ενώ ο δύτης βρίσκεται ακόμα μέσα!

Παρότι το βίντεο φαίνεται αρκετά σοκαριστικό, ο καρχαρίας δεν επιτέθηκε σκόπιμα στο κλουβί. Το πλήρωμα ρίχνει κομμάτια τόνου στη θάλασσα, προκειμένου να προσελκύσει τους καρχαρίες να πλησιάσουν και οι δύτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυτά τα μοναδικά πλάσματα.

Όταν όμως οι λευκοί καρχαρίες δαγκώνουν κάτι παραμένουν τυφλοί για μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι αυτός ο καρχαρίας στην προσπάθεια του να φάει το δόλωμα, χτυπάει στο κλουβί και λόγω της σύγχυσης καθώς δεν μπορεί ούτε να κολυμπήσει προς τα πίσω, σπάει το κλουβί. Σίγουρα η εμπειρία και η τύχη βοήθησαν το δύτη να βγει ζωντανός! Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr καρχαρία να δαγκώνει στο κεφάλι δύτη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share