Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τρέλανε τον... ΣΚΑΙ με το τσιφτετέλι του ο Νίκος Μουτσινάς

Τα "έσπασε" όλα!

31 Οκτωβρίου 2020 14:40
Τρέλανε τον... ΣΚΑΙ με το τσιφτετέλι του ο Νίκος Μουτσινάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα έσπασε όλα ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής του, "Καλό Μεσημεράκι", χορεύοντας το τραγούδι "Αμάρτησε μαζί μου και έλα", που έχει γίνει το σήμα κατατεθέν του.

Βέβαια, αυτό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο, το τσιφτετέλι του έχει μείνει χαραγμένο και είναι ότι, πιο επικό έχουμε δει. Συγκεκριμένα, δέχθηκε την πρόκληση της Φαίης Σκορδά, όταν και η ίδια χόρεψε στο "Πρωινό" το δικό της τσιφτετέλι παρέα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Δεν μπορούμε να διαλέξουμε πιο από τα δύο τσιφτετέλια είναι καλύτερο. Εκτός όμως, από το το επικό βίντεο, δείτε εδώ και 2 μελαχρινές που χορεύουν τσιφτετέλι και κολάζουν τους πάντες.

Δείτε στο βίντεο τον Νίκο Μουτσινά μαζί με την Βάνια να χορεύει και "λιώστε" στα γέλια!

Το καυτό τσιφτετέλι νεαρής ηθοποιού που «ανάγκασε» για πρώτη φορά τον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορέψει

Ήταν σίγουρα η πρώτη φορά που ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανταποκρίνεται σε κάλεσμα για χορό στο πλατό, εκτός από το ζεϊμπέκικο που είχε ρίξει ο ίδιος!

Πάμε 2 χρόνια πίσω στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», όταν η νεαρή καλεσμένη Μαριλένα Ράδου, κατάφερε να σηκώσει από την καρέκλα του τον παρουσιαστή και να χορέψει μαζί της ένα τσιφτετέλι.

Τα καυτό σέξι λικνίσματα της ηθοποιού και η υπέροχη φωνή της τραγουδίστριας, παρέσυραν τον παρουσιαστή!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

5χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε - Τα views πήραν "φωτιά"

Έχετε δει 5χρονο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει σήμερα, έναν μικρό λεβέντη, ο οποίος χόρεψε τρομερά. Το βίντεο στο Youtube πήρε "φωτιά" από τα views...

Μετά από έναν πατέρα που χόρεψε ζεϊμπέκικο με την κόρη του, ανακαλύψαμε ένα μπόμπιρα, ο οποίος χόρεψε καλύτερα και από έναν ενήλικα. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα πανέμορφο αγοράκι να χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο, το οποίο φυσικά και το έμαθε σε σχολή χορού...

Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Της γερακίνας γιος", ο μικρός μαθητής ανεβαίνει στη σκηνή και τρελαίνει τους πάντες.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share