Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

45χρονος πατέρας τρέχει και σώζει το γιο του από αγωνιστικό αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες (video)

Βίντεο που κόβει την ανάσα!

29 Οκτωβρίου 2020 09:18
45χρονος πατέρας τρέχει και σώζει το γιο του από αγωνιστικό αυτοκίνητο που τυλίχθηκε στις φλόγες (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας πατέρας έτρεξε να σώσει τον γιο του όταν ο τελευταίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κατά την διάρκεια ενός αγώνα και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

O Mάικ Τζόουνς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, όταν συγκρούστηκε με έναν οδηγό και έπεσε πάνω στον τοίχο. Στην συνέχεια το αυτοκίνητο του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο πατέρας του που φορούσε μόνο μια μπλούζα και ένα παντελόνι βρισκόταν πίσω από τον διαχωριστικό φράχτη και τον πήδηξε για να βοηθήσει τον γιο του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Βίντεο που κόβει την ανάσα από τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

18χρονη παραβίασε «STOP» και σκότωσε 2 άνδρες – Αυτό που έγραψε μετά στο Facebook θα σας σοκάρει!

Δεν σεβάστηκε τίποτα…Η 18χρονη Brianna Longoria οδηγούσε το αμάξι της ενώ μέσα βρίσκονταν και δύο φίλοι της.

Αφού ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, παραβίασε «STOP» πέφτοντας πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο, με τους δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτό να χάνουν τη ζωή τους.

Εκείνη και οι φίλοι της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις χωρίς να έχουν υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι η έφηβη είχε πιει ή είχε πάρει ναρκωτικά. Το σοκαριστικό είναι αυτό που έκανε η 18χρονη δύο ώρες μετά.

Έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας: «Παντού στις ειδήσεις, μιλάνε για αυτό το «κακό» δυστύχημα. Σκότωσα 2 ανθρώπους». Το τραγικό που εξόργισε τους πάντες, ήταν πως ανέβασε μαζί με την ανάρτησή της και φωτογραφίες των 2 αντρών που σκότωσε, προσβάλλοντας έτσι τις οικογένειες τους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share