Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε - Τα views πήραν "φωτιά"

Λεβέντης ο μικρός!

28 Οκτωβρίου 2020 14:42
5χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε - Τα views πήραν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχετε δει 5χρονο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει σήμερα, έναν μικρό λεβέντη, ο οποίος χόρεψε τρομερά. Το βίντεο στο Youtube πήρε "φωτιά" από τα views...

Μετά από έναν πατέρα που χόρεψε ζεϊμπέκικο με την κόρη του, ανακαλύψαμε ένα μπόμπιρα, ο οποίος χόρεψε καλύτερα και από έναν ενήλικα. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα πανέμορφο αγοράκι να χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο, το οποίο φυσικά και το έμαθε σε σχολή χορού...

Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Της γερακίνας γιος", ο μικρός μαθητής ανεβαίνει στη σκηνή και τρελαίνει τους πάντες.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

Ξεχείλισε η τεστοστερόνη: Το θρασύ ζεϊμπέκικο κούκλου ηθοποιού που έκανε όλες τις γυναίκες να ανατριχιάσουν

Είναι ο ορισμός του απόλυτου αρσενικού κι αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που τον βλέπουμε να χορεύει ζεϊμπέκικο αφού τρέμει η γη.

Ο λόγος φυσικά για τον Απόστολο Γκλέτσο που το όνομα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το βαρύ και αντρίκειο ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που τον είδαμε να χορεύει.

Σε πανηγύρι στον Άγιο Κωνσταντίνο είχε βρεθεί ο διάσημος ηθοποιός πριν λίγο καιρό και απέδειξε περίτρανα πως ακόμη κι αν έχει περάσει τα 50 παραμένει πόλος έλξης για όλες τις γυναίκες αφού η τεστοστερόνη ξεχειλίζει από μέσα του. Χαρακτηριστικό στο βαρύ χορό του είναι ο "κρότος" που ακούγεται κάθε φορά που χτυπά τα πόδια του στην πίστα και κάνει τους πάντες να ανατριχιάζουν.

Δείτε εδώ το θρασύ του ζεϊμπέκικο:

"Γκρεμίστηκε" το μαγαζί: Το αντρίκειο ζεϊμπέκικο πασίγνωστου τραγουδιστή που πλημμύρισε την πίστα με γαρύφαλλα

Τον έχουμε συνηθίσει να τραγουδάει και φυσικά τον έχουμε αποθεώσει πάμπολλες φορές και τα τραγούδια του έχουν γίνει "ύμνοι". Το κρυφό ταλέντο του όμως στο ζεϊμπέκικο μας καθήλωσε και μας έκανε να βλέπουμε το βίντεο ξανά και ξανά.

Ο λόγος φυσικά για το Γιώργο Μαζωνάκη που λίγο καιρό πριν χάρισε στους θαμώνες του μαγαζιού που τραγουδάει μία από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις του. Ο γοητευτικός τραγουδιστής αρέσκεται να τραβάει τα βλέμματα με το εκκεντρικό του λουκ αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι με τίτλο "ώρες μικρές" κάτι για το οποίο όπως φάνηκε είναι ιδιαίτερα περήφανος αφού καθώς το ερμήνευε αποφάσισε να το χορέψει κιόλας. Πήρε μια βαθιά ανάσα, ξεκούμπωσε το πρώτο κουμπί από το πουκάμισο του και άρχισε να χορεύει πάνω σε "βουνά" από λουλούδια, τα οποία του είχαν πετάξει οι θαυμαστές του, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν μας είχε χαρίσει ένα άκρως ανατρεπτικό τσιφτετέλι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share