Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεαρή χορεύει αισθησιακό τσιφτετέλι και αναστατώνει την τηλεόραση

Θα σας μαγέψει με το χορό της

28 Οκτωβρίου 2020 14:20
Νεαρή χορεύει αισθησιακό τσιφτετέλι και αναστατώνει την τηλεόραση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι αυτό μιας επαγγελματίας στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε κάνει την ελληνική τηλεόραση να παραμιλάει, ενώ η νεαρή κοπέλα "μοίρασε" εγκεφαλικά στους καλεσμένους.

Δεν είναι μόνο τα αποκαλυπτικά ρούχα της, αλλά και ο τρόπος που χορεύει, ο οποίος τους μάγεψε όλους. Φαίνεται ότι έχει τρομερές ικανότητες και ευλυγισία, που επιβάλλεται σε έναν τέτοιο χορό. Παραδίδει μαθήματα χορού της κοιλιάς!

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και αντίστοιχες χορογραφίες που μας τραβάνε το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι, που μας έχουν κάνει να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε την κοπέλα να χορεύει και στο τέλος σας περιμένει μια έκπληξη.

28χρονη νεαρή χορεύει τσιφτετέλι μόνο με το μπλουζάκι και αναστατώνει όλο το διαδίκτυο

Ανακαλύψαμε το τσιφτετέλι που έριξε το διαδίκτυο! Μια νεαρή κοπέλα, στο ίδιο της το σπίτι, μας έδειξε τις χορευτικές της δεξιότητες κάνοντας όλους τους χρήστες να παραληρούν. Το βίντεο στο Youtube έχει 70.479 προβολές.

Συγκεκριμένα, εντοπίσαμε το τσιφτετέλι μιας κοπέλας, η οποία απ' όσο φαίνεται το κατέχει αρκετά, ενώ όπως θα δείτε και παρακάτω, η ίδια χόρεψε αισθησιακά απλά και μόνο με το μπλουζάκι της.

Ίσως είναι ένα από τα πιο καυτά τσιφτετέλια που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Ωστόσο, εκτός από αυτό το βίντεο, δείτε εδώ το καυτό τσιφτετέλι διάσημης ηθοποιού που μοίρασε απανωτά εγκεφαλικά.

Δεν έχουμε πολλά να πούμε απλά δείτε το βίντεο παρακάτω:

Φανήκαν όλα: Ανέβηκε στην πίστα κι έκανε τους πάντες να αλληθωρίσουν με το τσιφτετέλι της

Όσες φορές κι αν τη δούμε αυτή την κοπέλα να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το λίκνισμα της έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα με πρώτο και καλύτερο το συνάδελφό της Σταμάτη που την έλουσε κυριολεκτικά.

Η Ράνια Κωστάκη πλησίασε τον Χρήστο Μάστορα ενώ εκείνος τραγουδούσε και χάρισε σε εκείνον έναν από τους πιο απολαυστικούς χορούς, δείτε εδώ μία ακόμη εντυπωσιακή της εμφάνιση.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share