Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλαν κρυφή κάμερα σε αδέσποτο σκύλο - Αυτό που κατέγραψαν θα σας ραγίσει την καρδιά (Video)

Συγκινητικό

27 Οκτωβρίου 2020 10:04
Έβαλαν κρυφή κάμερα σε αδέσποτο σκύλο - Αυτό που κατέγραψαν θα σας ραγίσει την καρδιά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έβαλαν μια κάμερα σε ένα αδέσποτο σκυλί. Την τοποθέτησαν καλά και άφησαν το σκυλί ελεύθερο και την κάμερα να καταγράφει. Θα εξοργιστείτε. Δείχνει ανθρώπους να το κλωτσάνε, να το χτυπάνε, παιδιά να του βάζουν δυναμιτάκια, δείχνει τις προσπάθειες του να φάει και να πιει νερό, δείχνει πως του επιτίθενται άλλα σκυλιά. Μέχρι τη στιγμή που...

Δείτε αυτό το δυνατό βίντεο που περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα:

*Για το βίντεο αυτό κανένας σκύλος δεν τραυματίστηκε ή έπαθε κάτι κακό, το βίντεο είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της φιλοζωικής οργάνωσης του Μουμπάι της Ινδίας. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το και υιοθετείστε ένα αδέσποτο μην αγοράζετε από petshop. Μια ψυχή δεν έχει τιμή. Ενώ, δείτε την απίστευτη αντίδραση ενός σκύλου που έκανε άνω-κάτω το σπίτι, με το βίντεο να ξεπερνά τις 11.000.000 προβολές.

Σπαρακτικό βίντεο: Έτσι νιώθουν τα σκυλιά όταν εγκαταλείπονται

Η οικονομική κρίση, ο κακός εννοούμενος ανθρώπινος εγωισμός και η αμάθεια, έχουν φέρει στους δρόμους της χώρας μας περίπου 1.000.000 αδέσποτα ζώα.

Πολλοί από τους συμπολίτες μας βαριούνται γρήγορα το τετράποδο που πήραν έπειτα από παραινέσεις των παιδιών τους και το αφήνουν αβοήθητο να βρει μόνο του την… άκρη.

Ο Ρομπέρτο Σινέτ θέλησε με το σποτάκι που θα παρακολουθήσετε και το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους με τον τίτλο Estrella να στηλιτεύσει αυτή την ανθρώπινη συμπεριφορά και να μας υπενθυμίσει (ή να μας μάθει) πως αντιμετωπίζεται από το ίδιο το ζώο η στιγμή της εγκατάλειψης.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο σποτάκι το τέλος είναι ευχάριστο. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητά μας. Διαβάστε στο Athensmagazine.gr για την συγκινητική ιστορία που 90χρονη γιαγιά έφτιαξε 450 κουβέρτες για αδέσποτα.

Ένα θλιμμένο αδέσποτο σκυλάκι κάθονταν έξω από το ξενοδοχείο της για 6 ολόκληρους μήνες - Μόλις καταλάβετε ποιον περίμενε, θα ξεσπάσετε σε δάκρυα

Ένα θλιμμένο αδέσποτο σκυλάκι κάθονταν έξω από το ξενοδοχείο της για 6 ολόκληρους μήνες, ο λόγος συγκινητικός!

Η Olivia είναι μια αεροσυνοδός από τη Γερμανία. Μια μέρα, ενώ ταξίδευε για το Μπουένος Άιρες, παρατήρησε ένα αδέσποτο σκυλί κοντά στο ξενοδοχείο της. Το τάισε και έπαιξε μαζί του για λίγο.

Του έδωσε ακόμα και όνομα. Rubio.

Στη συνέχεια, ο Rubio την ακολούθησε στο ξενοδοχείο. Για τους επόμενους έξι μήνες, η Sievers έβρισκε το σκυλί απ’ έξω από το ξενοδοχείο κάθε φορά που διέμενε εκεί. Όταν έμενε εκεί για μέρες, ο Rubio κοιμόταν απ’ έξω.

Ήταν σχεδόν σαν να την περίμενε. Αλλά πώς ήξερε ότι θα είναι εκεί;

Όπως περνούσε ο καιρός, γνώριζε όλο και πιο καλά τον Rubio, κι έτσι, η Sievers ήθελε κάνει κάτι για να τον βοηθήσει. Κανόνισε να υιοθετηθεί ο Rubio από κάποιον στο Μπουένος Άιρες. Το να τον πάρει κάποιος μαζί του, όμως, θα διευκόλυνε τα πράγματα;

Όχι.

Ο Rubio δραπέτευσε από το νέο του σπίτι και πήγε ξανά πίσω στο ξενοδοχείο. Τι έκανε, τότε, η Sievers;

Η αεροσυνοδός υιοθέτησε τον Rubio και τον πήρε μαζί της στη Γερμανία. Μερικές φορές πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε έναν τετράποδο σύντροφο και άλλες έρχεται αυτός να μας βρει, από μόνος του.

Σίγουρα, η ζωή του Rubio πριν συναντήσει τη Sievers δεν ήταν και τόσο καλή, αν σκεφτούμε το πόσο επέμεινε σ’ αυτή την πρώτη μικρή πράξη αγάπης. Ωστόσο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο γλυκός αυτός σκύλος έχει βρει μαζί της την αληθινή ευτυχία.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share