Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που έγραψε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο

Μοναδική!

22 Οκτωβρίου 2020 09:23
Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που έγραψε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο

Στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο ήταν συνηθισμένες οι σκηνές που γυρίζονταν σε μπουζούκια και τα τσιφτετέλια των ηθοποιών έδιναν και έπαιρναν.

Ένα άκρως εντυπωσιακό τσιφτετέλι μας χάρισε και η Ελένη Φιλίνη πριν μερικά χρόνια και κατάφερε με τα λικνίσματα της να μας αφήσει άφωνους και ο χορός της να χαραχθεί στη μνήμη μας.

Ήταν το 1979 στην ταινία "Τζακ ο Καβαλάρης" όπου η όμορφη ηθοποιός φαίνεται να χορεύει έναν αισθησιακό χορό σαν χορεύτρια σε ένα νυχτερινό κέντρο κάνοντας όλους τους θαμώνες να παραληρούν. Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο τσιφτετέλι που μας άφησε άφωνους, δείτε εδώ το θεαματικό τσιφτετέλι μιας χορεύτριας αγκαλιά με ένα φίδι.

Δείτε τον εντυπωσιακό χορό της ηθοποιού:

Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που έκανε το γύρο του διαδικτύου

Το ταλέντο της στο τραγούδι είναι γνωστό! Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε δει ξανά αυτή την τραγουδίστρια να χορεύει τσιφτετέλι. Ο λόγος για την...

Νάντια Μπουλέ. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πριν αρκετό καιρό, είχε εμφανιστεί σε ένα μαγαζί της Πάτρας, όπου τραγούδησε και διασκέδασε όσους βρίσκοντας εκεί.

Με κέφι, μπρίο και μια σειρά από μουσικές επιλογές που της αρέσουν, η Νάντια είχε ανέβει στη σκηνή και είχε κλέψει τις εντυπώσεις τραγουδώντας και χορεύοντας τσιφτετέλι. Εκτός όμως, από το χορό της Μπουλέ, δείτε εδώ το επικό τσιφτετέλι μιας κυρίας.

Δείτε την:

Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της και αφήνει άφωνο το γαμπρό

Ένα "μαγικό" τσιφτετέλι κυκλοφορεί με 454.594 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ διετίας να χορεύει αισθησιακά, "τρίζοντας" τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό.

Το γλέντι... άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το τραγούδι "Άναψε το τσιγάρο", με την ίδια να χορεύει και να "αναστατώνει" την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της... καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό. Εκτός όμως, από αυτή την κοπέλα, δείτε εδώ μια άλλη νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share